Voorwaarden

Beste klant,

Bedankt voor uw interesse in de producten van Karel Hadek. Leest u alstublieft de hieronder vermelde voorwaarden voordat u een bestelling plaatst. Bij vragen kunt u altijd even per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen. Veel plezier met de bestelde producten!

Milena Novakova

Officiële distributeur voor Nederland en België

Algemene voorwaarden

Bestellen en Betalen

U kunt een bestelling via onze e-shop plaatsen. Aan elke bestelling is een betaalverplichting verbonden. De bestelling kan direct via internet of via overschrijving betaald worden. Na de bestelling ontvangt u altijd een bevestigende e-mail waarin de bestelde producten en het totale bedrag vermeld worden. Als u deze mail niet ontvangt, controleer dan uw spambox of neem contact met ons op. De bestelling zal na de betaling definitief worden.

Er zijn 2 betaalmogelijkheden:
1. Paypal - Gratis
2. Overschrijving - Gratis

PayPal:
PayPal is veilig, snel en heel comfortabel. U kunt via Paypal bijvoorbeeld met uw creditcard betalen.
Meer informatie over PayPal betalingen vindt u op www.paypal.com .

Overschrijving:
U kunt het totaalbedrag zelf overschrijven naar onze bankrekening.
IBAN: NL09 INGB 0006 6754 95
Ten name van: Aromatherapie Karel Hadek Nederland & België

Bestellingen worden verzonden via Geis en PostNL binnen Nederland en België (Aangetekend + Track & TracePakket).
Verzendkosten:

1. Nederland  

  • tot 3 kg: €6,95
  • tot 31 kg: €10

2. België

  • tot 3 kg: €6,95
  • tot 31 kg: €10

Afleveren en Ophalen

De bestelde producten worden standaard binnen 14 werkdagen geleverd. Mocht de levertijd langer worden, dan wordt u daarover geïnformeerd en mag u de bestelling kosteloos opzeggen. U zult dan het totale bedrag binnen 30 dagen op uw rekening terugkrijgen. De bestelde producten worden naar het door u opgegeven adres gestuurd. Bij het aannemen van het pakketje is uw handtekening nodig. 
Let op! Houdt er rekening mee dat het voor Kerstmis heel druk kan worden met de bestellingen en dat het dus kan gebeuren dat de fabrikant of de post de bestelling niet op korte termijn kan afhandelen.

Prijzen

De prijzen van de cosmetica producten op deze website kunnen veranderen onder invloed van de wereldprijzen van de natuurproducten waarvan de Karel-Hadek-cosmetica gemaakt wordt. De prijsveranderingen hebben geen invloed op al betaalde bestellingen. Aan elke bestelling van de producten zit een betaalverplichting vast. Dat wil zeggen dat de bestelling niet voltooid is als de betaling bij de verkoper niet binnen is. Als de betaling van de bestelling bij de verkoper binnen 7 dagen (of 5 werkdagen) niet bekend is, vervalt de bestelling.

Bedenktijd en retourneren

De levertijd kan 14 dagen zijn omdat de bestelde producten in Tsjechië vers worden gemaakt en vervolgens naar Nederland worden verstuurd. 
Gezien de aard van de producten is het niet mogelijk deze te retourneren.
Als u niet zeker weet welk product u het best kunt kiezen, neem dan contact met ons op. We helpen u graag. Eventueel kunt u een kleine tester bestellen om het product uit te proberen (bij crèmes een potje van 5 ml, bij oliën een flesje van 20 ml).
Aromatherapie Karel Hadek is niet verantwoordelijk voor schade door onzorgvuldig gebruik of onvoldoende kennis van de producten, met name van etherische oliën voor welke geldt: contact met ogen vermijden, buiten bereik van kinderen en vuur houden). Meer informatie vindt u hier.

Het ontbinden van de koopovereenkomst

Ontbinding van de koopovereenkomst komt tot stand wanneer één van de partijen de plichten niet nakomt en er geen alternatief afgesproken kan worden. De Aromatherapie Karel Hadek Nederland & België (de verkoper) kan de koopovereenkomst ontbinden als de klant de producten niet heeft betaald of als de producten niet meer leverbaar zijn om redenen buiten de invloed van de verkoper. Een klant kan de koopovereenkomst ontbinden als hij een beschadigd product heeft ontvangen en geen vervangende product heeft gekregen; als de verkoper een verkeerde product heeft geleverd en deze niet heeft vervangen; als de verkoper de levertijd niet kan voldoen aan de leveringstermijn en de klant niet akkoord gaat met het door de verkoper aangeboden alternatief. De verkoper retourneert in dat geval het bedrag naar de klant binnen 14 dagen.

This website uses cookies. More info

Inloggen