Mykosan N tegen nagelschimmel (1806)

Mykosan N tegen nagelschimmel (1806)

Reviews: Nog zonder review. Wees de eerste!

Uw waardering:

Tegen nagelschimmel

€12,93 incl. BTW

€10,69

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Fabrikant: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

MYKOSAN N kan tegen nagelschimmel gebruikt worden.

Inhoudsstoffen:
Etherische oliën: tijm, salvia, kruidnagel, tea tree, enz. 

Gebruik:
MYKOSAN N heeft een olieachtige consistentie. Jij kan hem daarom in de huid masseren waar de schimmels voorkomen (ook tussen de tenen als er schimmels zijn). Het beste is 2x per dag. Als je schimmels tussen de tenen hebt, gebruik MYKOSAN N nog minimaal een maand nadat de schimmels verdwenen zijn.

Waarschuwing:
Na het gebruik van MYKOSAN N was goed je handen. Voorkom contact met ogen en slijmvlies!
MYKOSAN N ontvet en droogt de huid uit. Dankzij deze eigenschap dringt hij uitstekend door de nagel heen tot aan de structuur van de schimmel zelf. Aan mensen met gevoelige huid wordt aangeraden om de huid rondom de nagel te verzorgen met een vette crème of massage olie.

Extra informatie:
Met schimmels moet je geduld hebben. Zonder regelmatig gebruik van MYKOSAN N kan er geen langdurige resultaat bereikt worden. Een groot probleem zijn schimmelsporen, beginstadia van schimmels die heel hardnekkig kunnen zijn. Desinfecteer schoenen en sokken, ook nadat je ze gewassen hebt, met een schimmelwerend middel THYMICON om de schimmelinfectie te voorkomen.

INCI:
Alcohol denat, Thymus vulgaris Oil, Melaleuca alternifolia Leaf Oil, Eugenia caryophyllus Leaf Oil, Eugenol, Lavandula hybrida Oil, Thuja occidentalis Leaf Oil, Linalool, Limonene, Geraniol

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast bij de temperatuur tussen 6–10 °C). Het liefst te gebruiken tot de datum vermeld op het flesje.

Nieuwe review

* (Verplicht)

Alternatieve producten

This website uses cookies. More info

Inloggen