Fauna Parrot tegen verenplukken bij papegaaien (F0101)

Fauna Parrot tegen verenplukken bij papegaaien (F0101)

Reviews: Nog zonder review. Wees de eerste!

Uw waardering:

Tegen veren plukken en ontstekingen bij papegaaien en andere vogels

€29,95 incl. BTW

€24,75

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Fabrikant: AROMAFAUNA

Papegaaien voelen zich soms gefrustreerd en gaan hun veren plukken. En soms ligt het niet aan verveling of frustratie maar aan de parasieten die een huidinfectie veroorzaken. In beide gevallen gaat de papegaai veren plukken waardoor hij open wondjes en ontstekingen krijgt. De hulp van buitenaf is essentieel. 

De gebruikte etherische oliën houden werkzame stoffen in die tegen parasieten, infecties, schimmels en vervelende bacteriën behulpzaam kunnen zijn.
FAUNA PARROT bevat jojoba olie. Deze olie heeft van nature SPF 4 en is een van de meest stabiele oliën - bederft niet en wordt niet ranzig.

Erkenningsnummer veterinair laboratorium (Tsjechië): 058-14/C

Gebruik:
Schud het flesje voor gebruik. FAUNA PARROT is een geconcentreerd middel. Voordat je het gaat gebruiken, verdun het.
Meng 20 ml FAUNA PARROT met water in een 100-200 ml groot spuitbusfles, schud en spuit daarmee papegaai (of een andere vogel). Twee dosis spuitbus zijn genoeg.

Preventie:
Breng de verdunde mengsel van FAUNA PARROT 1x per week aan (spuit de mengsel op de veren van de vogel).

Acute toestand:
Spuit de verdunde mengsel van FAUNA PARROT 1-2x per dag op de veren. Tijdens 2-3 weken stopt de vogel met verenplukken en de nieuwe beginnen te groeien. Blijf toch nog FAUNA PARROT gebruiken. Pas als er veel meer nieuwe veren zijn, verminder het gebruik (1x per en daarna 2x week).

Attentie:
In de periode van gebruik van FAUNA PARROT verandert de kleur van de veren. De kleur zal intensiever, donkerder worden.

Belangrijk:
2 keer goed schudden: 1) voordat je FAUNA PARROT gaat verdunnen, 2) voordat je verdunde mengsel op de veren gaat spuiten.
De oliën en water moeten goed gemengd blijven. 

INCI:
Simmondsia chinensis Seed Oil, Thymus vulgaris Flower/Leaf Oil, Melaleuca alternifolia Leaf Oil, Salvia o cinalis Oil, Juniperus communis Fruit Oil

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast, de temperatuur tussen 6–10 °C).Het liefst te gebruiken voor de houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje. 

Nieuwe review

* (Verplicht)

This website uses cookies. More info

Inloggen