Fauna Celibat voor loopse teef (F0041)

Fauna Celibat voor loopse teef (F0041)

Reviews: Nog zonder review. Wees de eerste!

Uw waardering:

Tijdens de loopsheid

€14,95 incl. BTW

€12,36

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Fabrikant: AROMAFAUNA

Fauna Celibat, beschermende spray, is gemaakt voor de verzorging van een teef gedurende de loopsheid.

De gebruikte etherische oliën vinden reuen niet lekker. Ze werken onder andere als desinfectie en helpen ontstekingen te voorkomen. Deze etherische oliën stoten ook de insecten af.
In Fauna Celibat wordt pepermunt gebruikt die afkoelend werkt (breng dan de spay niet aan op het geslachtsdeel van een teef maar op haar dijen, rug, en vacht op staart).  

Erkenningsnummer veterinair laboratorium (Tsjechië): 059-14/C

Inhoudsstoffen:
Etherische oliën: pepermunt, salvia, tijm. 

Gebruik:
Schudden voor gebruik. De inhoud van Fauna Celibat in de vacht spuiten, niet aanbrengen op het geslachtsdeel van een teef maar op haar dijen, rug, en vacht op staart.
Licht in de vacht aanbrengen voordat je met hond naar buiten gaat. Fauna Celibat drukt de loopsheid niet onder en veroorzaakt geen baarmoeder ontstekingen.

Waarschuwing:
Niet gebruiken op slijmvlies en geslacht!

INCI:
Aqua, Alcohol denat., Mentha piperita Oil, Cupressus funebris Wood Oil, Thymus vulgaris Oil, Pogostemon cablin Oil, Salvia o cinalis Oil, Thymus vulgaris Flower/Leaf Oil, Ocimum basilicum Oil

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast, de temperatuur tussen 6–10 °C). Het liefst te gebruiken voor de houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje.

Nieuwe review

* (Verplicht)

This website uses cookies. More info

Inloggen