Urinstop spray (F0040)

Urinstop spray (F0040)

Reviews: 5/5 (1x)

Uw waardering:

TIP BESTSELLER

Spray tegen het lopen rond plassen en tegen het knagen, bijten en kauwen aan de meubelen

€14,95 incl. BTW

€12,36

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Fabrikant: AROMAFAUNA

Urinstop van AromaFauna is bedoeld zowel voor honden als katten. Van smaak is Urinstop bitter.

Het gaat om een veilig middel gemaakt van etherische en plantaardige oliën, daardoor wordt het organisme van een dier niet belast door de syntetische stoffen die vaak ongewenste bijwerkingen hebben en op lange termijn de gezondheid van een dier beschadigen.

Erkenningsnummer veterinair laboratorium (Tsjechië): 065-14/C

Inhoudsstoffen:
Etherische oliën: salvia, kaneel, zwarte peper.

Gebruik:
Urinstop van AromaFauna is geschikt voor muren, meubelen, tapijten, vloeren, enz. Alleen opletten bij sterk gelakte vloeren en historische meubelen, het middel houdt spiritus in!

INCI:
Aqua, Alcohol denat., Piper nigrum Fruit Oil, Cupressus funebris Wood Oil, Apium graveolens Seed Oil, Salvia o cinalis Oil, Cinnamomum ceylanicum Bark Oil, Pimenta acris Leaf Oil

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast, de temperatuur tussen 6–10 °C). Het liefst te gebruiken voor de houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje.

Goed spul, mijn kat krabt niet meer op d...

, 4. 6. 2016 16:05:08

Goed spul, mijn kat krabt niet meer op de verboden plekken, ik heb daar urinstop op gesprayed. Ik vind het zelf aangenaam ruiken in huis. Hij plast ook niet meer op de plekken in huis die ik gesprayed heb met urinstop.

Nieuwe review

* (Verplicht)

This website uses cookies. More info

Inloggen