Eleutherococcus Extract (3011)

Eleutherococcus Extract (3011)

Reviews: Nog zonder review. Wees de eerste!

Uw waardering:

Eleutherococcus oftewel Siberische ginseng, immuniteitversterkend

€47,30 incl. BTW

€39,09

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Fabrikant: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

Eleutherococcus is bekend in de Chinese geneeskunde. Hij heeft antibacterieel, antioxidatief en immuniteitversterkend effect. Eleutherococcus wordt gebruikt door mensen met gezondheidsproblemen en als onderdeel van immuniteitversterkende kuur

Eleutherococcus Extract van Karel Hadek bevat 30% alcohol en is voor inwendig gebruik.

Gebruik:
Het gebruik is heel individueel maar op basis van een langdurige ervaring wordt in het algemeen aangeraden om Eleutherococcus Extract na het eten te gebruiken. 3x dag 15 tot 30 druppels. Mogelijk thee of water erbij te drinken. 

De smaak is een beetje bitter maar niet onaangenaam. De hele kuur zou een maand moeten duren, daarna nemen een pauze van een week of twee en Eleutherococcus Extract niet gebruiken. De hele kuur wordt standaard drie keer achter elkaar herhaald (maar kan ook meerdere malen). Bij grotere dossering zijn er geen negatieve bijwerkingen bekend. Overdossering kan maximaal slapeloosheid veroorzaken. 

Waarschuwing:
Niet gebruiken bij zware problemen met lever (bevat alcohol). In dat geval is het beter om thee te gebruiken. Eleutherococcus Extract is niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen, tijdens de borstvoeding, voor personen met hoge bloeddruk en onregelmatige hartrhytme, tijdens koortsachtige toestanden en het is ook niet geschikt voor mensen die een hartinfarct hebben gehad. 

Nieuwe review

* (Verplicht)

This website uses cookies. More info

Inloggen