Candiöl (4209)

Candiöl (4209)

Reviews: 5/5 (1x)

Uw waardering:

BESTSELLER

Mengsel van etherische oliën, zeer goed bij problemen met schimmels in mond en spijsverteringsstelsel

€12,25 incl. BTW

€10,12

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Candiöl is een aromatherapeutische specialiteit met sterke anti-microbiele, -schimmel en -virale werking. Candiöl kan dankzij de hoogwaardige etherische oliën oraal ingenomen worden, bv. als de patogene (ziekmakend) microorganismen in het lichaam te veel gegroeid zijn en de balans tussen goede en slechte microorganismen verstoord is. (bv. in mond, spijsverteringsstelsel, angine, etc.).

Etherische oliën: tijm, wilde tijm, tea tre, salvia, jenever, en anderen.

Gebruik:
Bij problemen in de spijsvertering: Druppel 1-3 druppels Candiöl op een stukje brood in de vorm van een pil (niet met honing, jam of andere zoet voedsel innemen). Slikken dit stukje brood door en drink een beetje water. 3 x dag gebruiken.
Bij problemen in de mond: Druppel enkele keren per dag 1 druppel Candiöl in de mond en meng met speeksel. We laten dit mengsel zo lang mogelijk inwerken en daarna heel langzaam doorslikken. 
Candiöl heeft een hele scherpe smaak waaraan men even moet wennen. 
Bij voetschimmels: In dit geval is die te combineren met Mycosan die op de huid of nagel gebruikt wordt. Candiöl helpt van binnenuit. Houd rekenining mee dat het enkele maanden duurt voordat er visuele resultaat gemerkt kunnen gaan worden (vooral bij nagelschimmels).

Meer tips over Candiöl op onze blog.

Tip van klant: "Candiöl is een geweldig spul. Ik ben begonnen met drie druppels. Het was even wennen omdat Candiöl een sterke smaak heeft. Na vier dagen werden drie druppels te veel voor mij, dus ik gebruikte 1 druppel per keer en dat ging prima. Na het innemen van Candiöl voelde ik licht dat er iets in mijn maag en darmen gaande was. Na een paar dagen is me opgevallen dat ik geen opgeblazen gevoel meer had en mijn darmen veel rustiger waren."  

Jong

, 20. 8. 2015 08:44:35

Ik heb dit gebruikt als reinigingskuur. Ik had het vermoeden dat ik last had van schimmels. Sterk spul om te gebruiken die candiol, 1 druppel op een stukje brood en dan ineens doorslikken, op de 1 of andere manier merkte ik een positieve verandering na een paar weken.

Nieuwe review

* (Verplicht)

Alternatieve producten

This website uses cookies. More info

Inloggen