Frish doucheolie (1104)

Frish doucheolie (1104)

Reviews: Nog zonder review. Wees de eerste!

Uw waardering:

Doucheolie voor de extreme verfrissing van het hele organisme.

€2,95 incl. BTW

€2,44

Leverbaarheid: Direct leverbaar

  • extreem verfrissend
  • afkoelend effect
  • antiseptisch en deodorant
  • geschikt bij hoofdpijn, jeuk, allergische reactie van de huid
  • anti-insecten (vooral tegen de muggen)
  • voor sporters
  • bij overmatig transpireren

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: amandel-, soja-, walnoten- en jojobaolie. Specifieke etherische oliën. Emulgatoren. Vitaminen A, E, F. Lecithine. Plantenkleurstof.

Gebruik:
Na het douchen – nadat de huid vochtig gemaakt is – een aantal druppels doucheolie op de huid smeren, zacht in de huid insmeren. Er ontstaat een emulsie. Deze emulsie laten even inwerken en daarna spoelen. Tijdens deze aplicatie ontstaat er geen schuim maar een soort melkemulsie (het komt omdat deze product geen tensiden inhoudt). Het is een hele bespaarzame manier van douchen omdat voor een douchebeurt zijn ongeveer 30 druppels nodig. Grotere dosering is niet nodig, de wasmogelijkheden van de olie zouden daardoor niet versterkt worden. Omdat de doucheolie geen tensiden bevat, ontstaat er geen schuim maar de emulsie.

WAARSCHUWING:
Als enige van de doucheoliën is FRISH niet geschikt voor de intieme hygiëne - hij roept het gevoel van vries. Het gebruik rond de ogen roept het gevoel van branding op. NIET GEBRUIKEN tijdens zwangerschap en borstvoeding. NIET geschikt voor de kinderen onder 3 jaar!

INCI:
Canola Oil, Juglans regia Seed Oil, Laureth-4, Glycine soja Oil, Mentha piperita Oil, Lecithin, Simmondsia chinensis Seed Oil, Triticum vulgare Germ Oil, Butyrospermum parkii Oil, Prunus amygdalus Dulcis Oil, Sesamum indicum Seed Oil, Eucalyptus globulus Leaf Oil, Chlorophyll, Tocopheryl acetat, Retinyl palmitate.

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast, de temperatuur tussen 6–10 °C).Het liefst te gebruiken voor de houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje. 

Nieuwe review

* (Verplicht)

This website uses cookies. More info

Inloggen