Grapefruit doucheolie (1113)

Grapefruit doucheolie (1113)

Reviews: 4/5 (1x)

Uw waardering:

Lekkere frisse doucheolie

€2,99 incl. BTW

€2,47

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Grapefruit doucheolie heeft verfrissend en toch kalmerend effect. De werkzame stoffen kunnen de activiteit van het lymfestelsel ondersteunen wat een positief effect heeft op de detoxicatie van het lichaam. Grapefruit olie is een grote hulp in de aromatherapie; het helpt bij stress en creëert een ontspannende en frisse sfeer. Grapefruit doucheolie is een goede vriend voor de grijze herfst- en winterdagen. Geliefd bij de sporters. Geschikt tijdens de zwangerschap.

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: amandel-, soja-, walnoten- en jojobaolie. Specifieke etherische oliën. Emulgatoren. Vitaminen A, E, F. Lecithine.

Gebruik:
Na het douchen – nadat de huid vochtig gemaakt is – een aantal druppels doucheolie op de huid smeren, zacht in de huid insmeren. Er ontstaat een emulsie. Deze emulsie laten even inwerken en daarna spoelen. Tijdens deze aplicatie ontstaat er geen schuim maar een soort melkemulsie (het komt omdat deze product geen tensiden inhoudt). Het is een hele bespaarzame manier van douchen omdat voor een douchebeurt zijn ongeveer 30 druppels nodig. Grotere dosering is niet nodig, de wasmogelijkheden van de olie zouden daardoor niet versterkt worden.

INCI:
Canola Oil, Juglans regia Seed Oil, Glycine soja Oil, Laureth-4, Lecithin, Citrus grandis Peel Oil, Simmondsia chinensis Seed Oil, Triticum vulgare Germ Oil, Butyrospermum parkii Oil, Prunus amygdalus Dulcis Oil, Sesamum indicum Seed Oil, Beta-carotene, Tocopheryl acetat, Retinyl palmitate.

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast, de temperatuur tussen 6–10 °C).Het liefst te gebruiken voor de houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje.

Nieuwe review

* (Verplicht)

This website uses cookies. More info

Inloggen