Multif balsem (F0087)

Multif balsem (F0087)

Reviews: Nog zonder review. Wees de eerste!

Uw waardering:

Balsem bij de ontsteking van de anaalklieren

€9,95 incl. BTW

€8,22

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Fabrikant: AROMAFAUNA

Kruidenbalsem kan helpen bij het verzorgen van de jeukende, schilferige huid. Door zijn samenstelling hoort hij bij multifunctionele producten. Multif balsem regenereert en activeert de functie van de huidcellen. De balsem is heel goed smeerbaar. De werkzame stoffen zorgen voor herstellend en regenererend effect.

Multif balsem is geschikt voor het verzorgen van kleine wondjes, littekens, ontstekingen. Het balsem kalmeert en verzacht de pijn. Multif balsem helpt bij het verzorgen van de ontsteking van de anaalklieren.

Erkenningsnummer veterinair laboratorium (Tsjechië): 067-14/C

Tip:
Hoe maak je zelf een zetpil voor de hond? Geef een beetje Multif balsem in de aluminiumfolie, maak een zetpil, rol de aluminiumfolie op en zet het voor een paar minuten of uren in de vriezer. Voor het gebruik de aluminiumfolie weghalen en de zetpil anaal inbrengen. 

INCI:
Butyrospermum parkii Butter, Lanolin, Lavandula hybrida Oil, Salvia officinalis Oil, Thuja occidentalis Leaf Oil, Tocopheryl acetate, Thymus vulgaris Oil, Retinyl palmitate, Eugenia caryophyllus Flower Oil, Mentha piperita Oil

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast bij de temperatuur tussen 6–10 °C). Het liefst te gebruiken tot de datum vermeld op het flesje.

Nieuwe review

* (Verplicht)

Alternatieve producten

This website uses cookies. More info

Inloggen