Fauna Otis olie voor oren (F0031)

Fauna Otis olie voor oren (F0031)

Reviews: 5/5 (1x)

Uw waardering:

Olie voor oren (voor honden en katten)

€15,95 incl. BTW

€13,18

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Fabrikant: AROMAFAUNA

Fauna Otis helpt het binnenoorvlies te verzorgen. Etherische oliën werken preventief tegen neerzetten en vermeerdering van de ongewenste micro-organismen die jeuk en vaak ook ontsteking veroorzaken.

Erkenningsnummer veterinair laboratorium (Tsjechië): 064-14/C

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: jojoba-, soja-, koolzaadolie. Etherische oliën: bv. tijm, salvia, jenever. Vitaminen A, E.

Gebruik:
Preventief 1-2x week 1-2 druppels in het oor (aantal druppels hangen van de grootte van de hond af). Fauna Otis kan ook gebruikt worden voordat de hond naar buiten gaat en in de vijver gaat zwemmen of voordat hij gewassen wordt en ook daarna. Deze olie kan gebruikt worden bij het oorontsteking - veroorzaakt door bacteriën, parasieten, schimmels etc. In dat geval wordt dossering vergoogd: 1-2 druppels 2x dag (afhankelijk van de grootte van de hond).

Tip:
Geschikt om te gebruiken voordat de hond wordt gewassen en voor de wandelingen naar een onbekend gebied (bos, weilanden). 

Verpakking:
10 ml bevat ongeveer 300 druppels, 20 ml bevat ongeveer 600 druppels

INCI:
Prunus amygdalus Dulcis Oil, Canola Oil, Glycine soja Oil, Hypericum perforatum Flower Extract,Olea europaea Fruit Oil, Simmondsia chinensis Seed Oil, Lecithin, Borago officinalis Seed Oil, Tocopheryl acetate, Thymus vulgaris Flower/Leaf Oil, Melaleuca alternifolia Leaf Oil, Retinyl palmitate, Salvia officinalis Oil, Juniperus communis Fruit Oil

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast bij de temperatuur tussen 6–10 °C). Het liefst te gebruiken tot de datum vermeld op het flesje.

Nieuwe review

* (Verplicht)

Alternatieve producten

This website uses cookies. More info

Inloggen