Fauna Oral (F0020)

Fauna Oral (F0020)

Reviews: Nog zonder review. Wees de eerste!

Uw waardering:

Mondolie tegen slechte adem

€4,95 incl. BTW

€4,09

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Fabrikant: AROMAFAUNA

In 90% gevallen heeft de slechte adem bij honden oorspong in hun bek en de microbiele onevenwicht dan in de spijsvertering zoals soms gedacht wordt. Anaërobe micro-organismen die zich in de bek vinden zorgen voor een extreem slechte adem. 
Aromatherapie biedt hulp via etherische oliën die antimicrobiele werking vertonen. Bij een actief en langdurig gebruik van Fauna Oral wordt dit probleem verholpen. Om te voorkomen dat de anaërobe micro-organismen weer de microbiele evenwicht in de bek verstoren, wordt aangeraden om Fauna Oral preventief te blijven gebruiken. Het langzaam doorslikken van de bekolie is belangrijk omdat de anaërobe micro-organismen zich vaak bij wortel van de tong verblijven.

Erkenningsnummer veterinair laboratorium (Tsjechië): 062-14/C

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: bv. zonnebloem-, olijf-, walnotenolie. Etherische oliën: rozemarijn, tea tree, venkel, kruidnagel, pepermunt. Chlorophyl.

Gebruik:
Om een goede resultaat te bereiken is het nodig om Fauna Oral zo vaak mogelijk te gebruiken. Het beste is om Fauna Oral elke uur te gebruiken. 1-2 theelepels (afhankelijk van de grootte het dier) geven in de bek en laten inwerken (de olie wordt gemengd met bekwater). Voor Fauna Oral worden de oliën van voedingskwaliteit gebruikt dus het is niet erg als zijn resten doorgeslikt worden (het beste is als het langzaam gaat). In de spijsvertering werkt deze olie tegen schimmels. Op zo'n manier kan Fauna Oral werken ook op moeilijk bereikbare plekken in de bek. 

Tip:
Bij problemen (als het niet elke uur kan) dan 1-5 druppels 2x dag (afhenkelijk van de grootte van de hond). Preventief gebruik 2x - 3x week.

INCI: 
Canola Oil, Glycine soja Oil, Helianthus annuus Seed Oil , Juglans regia Seed Oil, Olea europaea Fruit Oil, Salvia officinalis Oil, Thymus vulgaris Oil, Melaleuca alternifolia Leaf Oil, Mentha piperita Oil, Rosmarinus officinalis Leaf Oil, Foeniculum vulgare Oil, Pinus sylvestris Leaf Oil, Acorus calamus Root Oil, Eugenia caryophyllus Flower Oil, Thymus serpyllum Oil, Tocopheryl acetate, Retinyl palmitate, Chlorophyll, Tanacetum vulgare Flower Oil, Origanum vulgare Oil

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast, de temperatuur tussen 6–10 °C).Het liefst te gebruiken voor de houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje.

Nieuwe review

* (Verplicht)

Alternatieve producten

This website uses cookies. More info

Inloggen