HY-Puppy wasolie voor jonkies (F0008)

HY-Puppy wasolie voor jonkies (F0008)

Reviews: Nog zonder review. Wees de eerste!

Uw waardering:

Wasolie voor puppies, kittens en andere jonkies

€24,95 incl. BTW

€20,62

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Fabrikant: AROMAFAUNA

Het onderdeel van shampoo's en verzorgingsproducten zijn tensiden. De tensiden drogen de huid uit en kunnen de onaangename irritaties veroorzaken. Ze storen de natuurlijke chemische processen van de huid. Een langdurig gebruik van zo'n verzorgingsproducten kan de oorzaak worden van verschillende cosmetische en gezondheidsproblemen (roos, jeuk, schimmelinfectie, huidziektes, haaruitval). Als alternatief kunnen de speciale tensidenvrije wasmiddelen zijn i.p.v. de klassieke shampoo's. HY-Dermal is gemaakt vooral voor de gevoelige huid met neiging tot roos, eczee en jeuk. Aromatherapeutische wasolie Hy – Puppy is bedoeld voor jong haar (puppies, kittens, enz.)Geschikt voor kort- en langharige rassa's. De mengsel van de etherische olieën werkt tegen de parasieten.

Erkenningsnummer veterinair laboratorium (Tsjechië): 70-14C

Eigenschappen:
HY-Puppy wasolie verbetert de doorbloeding van de huid en daardoor ook reactieveert de functie van de vachtwortels. HY-Dermal reinigt de huid van haar afscheidingen en versterkt de vacht. De etherische oliën werken kalmerend zowel voor de huid als voor de psychische problemen van de dieren.

Gebruik:
Voordat je HY-Insi wasolie aanbrengt, zorg voor dat de vacht genoeg nat is en alle cosmeticaresten die erin zaten, weg zijn (vachtlak enz.). Meng daarna een beetje HY-Insi met water en schud goed (het beste is in een waterspuit), er ontstaat een emulsie, spuit die geleidelijk over de vacht en wrijft de emulsie in de vacht en in de huid (Het lijkt een beetje op als je gel of wax op je eigen haar aanbrengt/wrijft). Bij langharige rassa's breng de mengsel in de rijen aan (van de rug af naar beneden). Aan het eind spoel de vacht goed door met lauwe water. De vacht wordt zacht en zonder klitten. De beschadigde vacht kan na enkele wasbeurten herstellen.

Mengen:
5-10 ml HY-Puppy mengen met 500 ml hele warme water, goed schudden en aanbrengen op de natte huid in de richting van de rug af. Daarna een massage doen en de vacht met lauwe water goed doorspoelen. Als de vacht na het doorspoelen toch vet uitziet, kan de vacht met Felletonic verzorgd worden. Voor een betere glans kan de vloeiende Felleolwas gebruiken die tegerlijkertijd tegen UVA- en UBA-straling beschermt.

INCI:
Helianthus annuus Seed Oil, Laureth-4, Canola Oil, Polysorbate 80, Juglans regia Seed Oil, Arnica montana Flower Oil, Simmondsia chinensis Seed Oil, Prunus amygdalus Dulcis Oil, Lavandula hybrida Oil, Cymbopongon citratus Leaf Oil, Citrus limon Peel Oil Lecithin

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast, de temperatuur tussen 6–10 °C).Het liefst te gebruiken voor de houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje.

Nieuwe review

* (Verplicht)

Alternatieve producten

This website uses cookies. More info

Inloggen