Melisse doucheolie (1114)

Melisse doucheolie (1114)

Reviews: 5/5 (1x)

Uw waardering:

Verfrissende doucheolie bij huidproblemen zoals atopisch eczeem

€3 incl. BTW

€2,48

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Fabrikant: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

Behalve melisse olie houdt dit product ook wortelzaad-, wierook-, ceder- en andere oliën in. Deze doucheolie kan ontstekingsremmend, kalmerend en regenererend effect hebben. Het is geschikt bij de stress aan het eind van de dag, nervositeit, lichte depressie en angstgevoelens, en het helpt grote kinderen rustiger slapen. Dankzij de gebruikte etherische oliën is deze doucheolie geschikt als aanvulling bij het verhelpen van verschillende huidkwaaltjes zoals bv. athopish eczeem

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: amandel-, soja-, walnoten- en jojobaolie. Specifieke etherische oliën. Emulgatoren. Vitaminen A, E, F. Lecithine.

Gebruik:
Na het douchen – nadat de huid vochtig gemaakt is – een aantal druppels doucheolie op de huid smeren, zacht in de huid insmeren. Er ontstaat een emulsie. Deze emulsie laten even inwerken en daarna spoelen. Tijdens deze aplicatie ontstaat er geen schuim maar een soort melkemulsie (het komt omdat deze product geen tensiden inhoudt). Het is een hele bespaarzame manier van douchen omdat voor een douchebeurt zijn ongeveer 30 druppels nodig. Grotere dosering is niet nodig, de wasmogelijkheden van de olie zouden daardoor niet versterkt worden.

INCI:
Canola Oil, Juglans regia Seed Oil, Glycine soja Oil, Laureth-4, Lecithin, Cymbopongon citratus Leaf Oil, Simmondsia chinensis Seed Oil, Triticum vulgare Germ Oil, Butyrospermum parkii Oil, Prunus amygdalus Dulcis Oil, Sesamum indicum Seed Oil, Chlorophyll, Tocopheryl acetat, Retinyl palmitate.

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast, de temperatuur tussen 6–10 °C).Het liefst te gebruiken voor de houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje.

Nieuwe review

* (Verplicht)

This website uses cookies. More info

Inloggen