HERPILAN koortslip lippenbalsem (1501)

HERPILAN koortslip lippenbalsem (1501)

Reviews: 5/5 (1x)

Uw waardering:

Koortslip lippenbalsem

€7,82 incl. BTW

€6,46

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Fabrikant: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

Koortslip is een vaak voorkomende virale infectie die wordt door Herpes Simplex Virus – type 1 veroorzaakt.

Een groot deel van ons draag dit virus het hele leven in ons zonder dat we er last van krijgen. Het koortslip ontstaat op het moment van de verzwakking van het organisme.

HERPILAN kan preventief gebruikt worden. Deze balsem heeft een goede werking tegen Herpes Simplex Virus, verhoogt elasticiteit van lippen en daardoor komt de pijnlike barsten voor die tijdens de uitdroging naar voren komen. HERPILAN versnelt het regeneratieproces.

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: bv. jojoba olie. Etherische oliën: bv. tea tree, lavendel, wilde tijm. Bijenwas (natuurlijk, niet gewit). Carnaubawas. 

Gebruik:
HERPILAN balsem gebruiken al bij de eerste verschijnselen. In de eerse fase van de infectie meerdere malen per dag gebruiken. HERPILAN werkt antimicrobieel, antiviraal, anti-schimmel en ontstekingremmend. Daarom wordt de balsem gebruikt bij meerdere dagelijkse kwaaltjes zoals acnee, ontstekingen of schimmelkwaaltjes op de huid.

Tip:
Preventief gebruik van HERPILAN bij mensen die vaak last van koortslip hebben draagt bij dat de koortslip aanzienlijk minder vaak voorkomt.

INCI:
Simmondsia chinensis Seed Oil, Cera alba, Melaleuca alternifolia Leaf Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Lavandula angustifolia Oil, Citrus bergamia Peel Oil, Leptospermum scoparium Branch/Leaf Oil, Tocopheryl acetate, Retinyl palmitate

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van het balsem wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast bij de temperatuur tussen 6–10 °C). Het liefst te gebruiken tot de datum vermeld op het flesje.

Nieuwe review

* (Verplicht)

This website uses cookies. More info

Inloggen