KARIOSAN olie (1506)

KARIOSAN olie (1506)

Reviews: Nog zonder review. Wees de eerste!

Uw waardering:

Mondspoeling olie tegen de cariës

€2,16 incl. BTW

€1,79

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Fabrikant: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

Een groot probleem m.b.t. de tanden betekenen cariës. Er zijn meerdere factoren die meedone aan hun ontstaan. Maar de basis daarvan is een onevenwichtige microflora in het mondgebied. Dat kan ook door de chemicaliën in tandpasta komen. Sommige van de factoren overlappen elkaar. De suikers zelf, die vaak als de oorzaak genoemd worden, hebben geen directe invloed op de cariës, wel op de microorganismen die de suikers gebruiken voor eigen metabolisme en de resultaat daarvan is het beschaadigde tandglazuur. Het meest actief en ook het meest gevaarlijk is de bacterie Streptococcus mutans die ook op het zeer gladde oppervlak van de tand makkelijk blijft zitten. Zelfs het goed tanden poetsen kan dit micro-organisme tegenhouden om over korte tijd weer tussen de tanden te komen "wonen". De samenstelling van de etherische oliën in KARIOSAN is heel effectief juist tegen de bacterie Streptococcus mutans.

Eigenschappen: Een speciaal product met het effect tegen de bacterie Streptococcus mutans. Het beschermt tegen de ontwikkeling van cariës, paradentose, bloedend en ontstoken tandvlees. Het kan gebruikt worden als olie voor het reinigen van tanden. Het werkt ook als deodorant en houdt de orale microflora in het evenwicht. 

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: bv. soja-, koolzaad-, walnoten- en olijfolie. Etherische oliën: bv. tea tree, salvia, tijm, santal, mirre, manuka-,  aarmunt- en angelica olie. Lecithine. Vitamine bv. A, E. Chlorophyl.

Gebruik:
Aan de hand van de persoonlijke behoefte enkele keren per dag 5–10 druppels KARIOSAN direct in de mond druppelen en de ontstane emulsie tussen de tanden zuigen. Om het effect te verhogen kan men het tandvlees met de tong masseren. Het is belangrijk om de emulsie zo lang mogelijk in de mond houden, hoeft niet uitgespuugd worden omdat KARIOSAN geen problemen oplevert als u hem doorslikt (het is van voedselkwaliteit). Het gebruik van KARIOSAN wordt aangeraden vooral voordat men naar bed gaat omdat er geen productie van speeksel tijdens de slaap is; door de olie kunnen de organische zuren of hun opkomst geneutraliseerd worden.

Waarschuwing:
Niet geschikt voor kinderen tot 3 jaar! 

Opmerking: 
KARIOSAN houdt geen etherische oliën uit pepermunt of menthol in en kan daardoor een goede alternatief zijn voor de mensen die homeopatisch genezen worden en geen Mondolie uit 7 kruiden kunnen gebruiken. 

Tip:
Met KARIOSAN kunt u ook tanden poetsen, i.p.v. met de tandpasta. 

INCI:
Glycine soja Oil, Canola Oil, Juglans regia Seed Oil, Olea europaea Fruit Oil, Commiphora myrrha Oil, Angelica archangelica Root Oil, Leptospermum scoparium Branch/Leaf Oil, Santalum album Wood Oil, Eugenia caryophyllus Flower Oil, Thymus vulgaris Oil, Lavandula hybrida Oil, Mentha viridis Leaf Oil, Salvia officinalis Oil, Melaleuca alternifolia Leaf Oil, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Chlorophyll

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast bij de temperatuur tussen 6–10 °C). Het liefst te gebruiken tot de datum vermeld op het flesje.

Nieuwe review

* (Verplicht)

This website uses cookies. More info

Inloggen