Mondolie uit 7 kruiden (1504)

Mondolie uit 7 kruiden (1504)

Reviews: 4.33/5 (3x)

Uw waardering:

Actief bij geïrriteerd tandvlees

€2,93 incl. BTW

€2,42

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Fabrikant: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

Mondolie uit 7 kruiden vertegenwoordigt de nieuwe manier hoe voor de tanden en het hele mondgebied te zorgen. Zijn grote voordeel is de afwezigheid van de min of meer schadelijke, gewoon gebruikte chemicaliën in het grote deel van de tandpasta's. Op basis van de langdurige ervaring is naar voren gekomen dat deze mondolie helpt de tandsteen te verwijderen en preventief zijn ontstaan. Het regelmatige gebruik lijdt tot het verdwijnen van de eerste stadia's van de paradentose. Bij bloedende of ontstoken tandvlees is een verbetering snel op te merken en de problemen daarna verdwijnen. Deze mondolie kan dan als een uitstekend preventief middel beschouwd worden. De tanden worden ook lichter. Dit feit bevestigen niet alleen de gebruikers maar ook professionals - tandartsen. Mondolie kan ook gebruikt worden om daarmee het tandvlees te masseren.

Eigenschappen: Deze olie maakt de mond goed schoon en behoudt dentale microflora in evenwicht. Het werkt ook als deodorant. De olie uit 7 kruiden beschermt tegen de paradentose, bloedend en ontstoken tandvlees en cariës.

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: soja-, amandel-, olijf-, walnotenolie. Etherische oliën: wilde tijm, salvia, rozemarijn, pepermunt. Vitaminen A, E, F. Chlorophyl.

Gebruik:
Ongeveer 10 druppels direct in de mond druppelen en met de tandenborstel tanden poetsen. Om het effect te verhogen kunt u na het poetsen nog de ontstane emulsie een aantal minuten doorspoelen tussen tanden en tong en masseren in het tandvlees. De emulsie uitspugen, de mond niet meer uitspoelen met de water. Als u de olie slikt, is het geen probleem; de olie houdt geen gevaarlijke stoffen in. Regelmatig de tandenborstel "ontvetten".  

Waarschuwing:
Niet geschikt voor kinderen tot 3 jaar!

INCI:
Glycine soja Oil, Juglans regia Seed Oil, Helianthus annuus Oil, Olea europaea Fruit Oil, Mentha piperita Oil, Salvia officinalis Oil, Rosmarinus officinalis Flower Oil, Lecithin, Thymus vulgaris Oil, Thymus serpyllum Oil, Eugenia caryophyllus Flower Oil, Commiphora myrrha Oil, Chlorophyll

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast bij de temperatuur tussen 6–10 °C). Het liefst te gebruiken tot de datum vermeld op het flesje.

Alle problemen met mijn tandvlees zijn w...

, 16. 6. 2017 21:50:07

Alle problemen met mijn tandvlees zijn weg. Dit is de beste "tandpasta" ooit!

Breevoord

, 20. 8. 2015 08:28:07

Sinds ik deze mondolie gebruik, nu een klein jaar, hebt ik minder last van bloedend tandvlees. En ik vind dit, nadat ik eraan gewend ben geraakt een prettiger manier van tandenpoetsen, het voelt natuurlijker.

Nieuwe review

* (Verplicht)

This website uses cookies. More info

Inloggen