CANDISAN (1201)

CANDISAN (1201)

Reviews: Nog zonder review. Wees de eerste!

Uw waardering:

Mengsel van etherische oliën

€13 incl. BTW

€10,74

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Fabrikant: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

Candisan werkt antiseptischontstekingsremmend en tegen schimmels. Het wordt gebruikt ook om de ruimte en de lucht te verfrissen
Als aanvulling van de intime verzorging bij de problemen in het genitale gebied wordt wasolie HY INTIMA of HY INTIM H aangeraden.

In de cosmetica wordt CANDISAN gebruikt:
– voor massage
Candisan is bij een juist gebruik geschikt voor de massage van het hele lichaam. Door deze mengsel toe te voegen in de plantaardige oliën of boters, ontstaat er een zachte, vette emulsie, vriendelijk voor de gevoelige huid. Aanbevolen concentratie: 1-5%, afhankelijk van de plek waarop het gebruikt wordt.

– voor intieme hygiëne
Candisan is een goede aanvulling bij de problemen met Candida albicans.
Deze mengsel is geschikt voor het dagelijkse gebruik. Candisan wordt tijdens de dag aangeraden, 's nachts kan je FEMISHEA gebruiken. 

TIP van de klanten:
Je kan Candisan op een tampon gebruiken - 5 druppels erop druppelen en in de vagina inbrengen (gedurende 2-3 dagen 1-2 maal per dag). 

Hoofdinhoudstoffen:
Etherische oliën, bv. lavendel, thijm. 

Eigenschappen:
De mengsel van de etherische oliën heeft een lekkere kruiden aroma. Zijn functie is de evenwicht van de symbiotische microflora te behouden. Het voldoet aan alle voorwaarden van de natuurlijke huidverzorging en slijmvliesverzorging (Candisan irriteert niet het gevoelige slijmvlies van de genitaliën). 
Candisan werkt antiseptisch en als deodorant.

INCI:
Lavandula hybrida, Melaleuca alternifolia, Thymus serpyllum.

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast, de temperatuur tussen 6–10 °C).Het liefst te gebruiken voor de houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje.

Nieuwe review

* (Verplicht)

Alternatieve producten

This website uses cookies. More info

Inloggen