Femishea balsem (1206)

Femishea balsem (1206)

Reviews: Nog zonder review. Wees de eerste!

Uw waardering:

BESTSELLER

Balsem voor de vaginale mycose

€2,72 incl. BTW

€2,25

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Fabrikant: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

Een speciaal product voor intieme hygiëne. De gebruikte oliën, vetten en vitaminen kunnen helpen bij de regeneratie van de huid van de geslachtsdelen. FEMISHEA kan als aanvulling gebruikt worden tijden het geneesproces van vaginale afscheiding. De vaginale mycose, veroorzaakt door de schimmel candida albicans, komt bij sommige vrouwen vaak terug en wordt dan zo een chronisch probleem. Dankzij de werkzame stoffen van FEMISHEA wordt de regeneratie van de vaginale slijmvlies en van de meerlaagse epithel aan de gang gezet die door de agressie van de ontsteking zijn. De hoge inhoud van de shea boter heeft verzachtend effect. FEMISHEA kan ook als lubricant gebruikt worden. Dit balsem heeft een aangename geur en dankzij de etherische oliën werkt kalmerend, antiseptisch, anti-ontsteking en anti-schimmel.
Bij de problemen in het genitale gebied wordt ook een wasolie HY INTIMA of HY INTIM H voor de dagelijkse hygiëne aangeraden.

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: walnoten-, Sint-Janskruid- en jojobaolie. Shea boter. Etherische oliën: palmrosa, tea tree, rode thijm, oregano, lavandin, . Vitaminen A, E, F. Lecithine.

Gebruik:
Omdat FEMISHEA koel wordt bewaardt en relatief taai is, kan ze met lepeltje opgepakt worden. Na het inbrengen in de vagina, smelt het van zelf door de lichaamstemperatuur. Geschikt om liggend in te brengen net als zetpillen (zodat FEMISHEA in vagina blijft). Of u kunt zelf zetpillen van FEMISHEA maken. Scheur alluminiumfolie, geef een beetje balsem erin, rol alluminiumfolie in een soort "sigaret" en zet het in de koelkast. Na een paar uurtjes haal je alluminiumfolie weg; "zetpil" is klaar. Het is handiger om zo'n zetpil voor de nacht in te brengen. 

Tip:
FEMISHEA kan een excellente lipide lubricant zijn.

Waarschuwing:
FEMISHEA is een combinatie van vet en etherische oliën. Deze combinatie werkt beschadigend op latex waad de condooms van gemaakt zijn.

INCI:
Butyrospermum parkii Butter, Hypericum perforatum Flower Extract, Glycine soja Oil, Simmondsia chinensis Seed Oil, Sorbitan Oleate, Juglans regia Seed Oil, Lavandula hybrida Oil, Melaleuca alternifolia Leaf Oil, Cymbopogon martini Oil, Tocopheryl acetat, Lecithin, Retinyl palmitate, Thymus vulgaris Flower/Leaf Oil, Leptospermum scoparium Branch/Leaf Oil, Origanum vulgare Oil, Citrus limon Peel Oil, Santalum album Oil, Helichrysum italicum Flower Oil.

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van het balsem wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast bij de temperatuur tussen 6–10 °C). Het liefst te gebruiken tot de datum vermeld op het flesje.

Voor de vaginale mycose zie ook de wasol...

, 8. 10. 2014 19:52:13

Voor de vaginale mycose zie ook de wasolie HY INTIMA. Bij de vaginale ontstekingen en jeuk kunt u ook CANDISAN gebruiken. 5 druppel op de tampon en inbrengen. De tampon wordt gewisseld afhankelijk van de sterkte van de vaginale afscheiding. Als u hem preventief of als nabehandeling gebruikt, dan is 1x dag genoeg.

Nieuwe review

* (Verplicht)

Alternatieve producten

This website uses cookies. More info

Inloggen