HY INTIMA voor vrouwen (1202)

HY INTIMA voor vrouwen (1202)

Reviews: 5/5 (3x)

Uw waardering:

TIP BESTSELLER

wasolie voor intieme hygiëne

€2,70 incl. BTW

€2,23

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Fabrikant: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

De intieme reinigingsolie voor hygiëne voor vrouwen, HY-INTIMA, is helemaal onverwacht een groot succes geworden. Deze olie voor vrouwen van elke leeftijd wordt uit hoogwaardige oliën, kruiden en etherische oliën gemaakt. De olie heeft een lekkere aroma en is heel zacht. De olie houdt geen tensiden, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of andere stoffen in die op het organisme onaangename bijwerkingen zouden kunnen hebben. HY INTIMA helpt de huidfunctie van genitaliën te optimaliseren. Bij een regelmatig gebruik kan het afhelpen van jeuk dat vaak ontstaat na het gebruik van agressieve wasmiddelen. HY INTIMA net als HY INTIM H voor mannen is heel zacht en daardoor geschikt ook voor kinderen, werkt antiseptisch en met een aangename kruiden aroma als deodorant. Het irriteert de genitaliën niet. Kalmerend effect. Geschikt als wasolie voor gezicht met acne, met neiging tot huidinfectie, na het werken in stoffige ruimte of in ruimte vol bacteriën. Geschikt ook voor kinderen.

Tip:
Er is ook een voordelige set van twee flesjes voor haar en hem

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: amandel-, soja-, walnoten- en jojobaolie. Etherische oliën: lavendel, thijm. Emulgatoren. Vitaminen A, E, F. Lecithine.

Gebruik:
Wasolie voor intieme hygiëne is bedoeld voor het wassen van genitaliën. De olie aanbrengen op de vochtige huid. Dankzij de gebruikte emulgatoren ontstaat een witte emulsie na het mengen met de water. Deze emulsie wast de huid af. De olie voor de intieme hygiëne ondersteunt de natuurlijke fysiologische functies van de huid en de symbiotische microflora. Te gebruiken aan de hand van eigen behoefte 1–2× dag ongeveer 5 druppels.

Tip van de klanten: geschikt als wasolie voor het hele lichaam; na het scheren (voor man en vrouw); als make-up reiniger (een paar druppels op de vochtige huid aanbrengen, zacht insmeren en met wattenpads make-up weghalen).

INCI:
Canola Oil, Juglans regia Seed Oil, Glycine soja Oil, Laureth-4, Lecithin, Citrus limon Peel Oil, Simmondsia chinensis Seed Oil, Triticum vulgare Germ Oil, Butyrospermum parkii Oil, Prunus amygdalus Dulcis Oil, Sesamum indicum Seed Oil, Cymbopogon martini Oil, Citrus aurantium bergamia Fruit Oil, Thymus vulgaris Oil, Eugenia caryophyllus Flower Oil, Lavandula angustifolia Oil, Chlorophyll, Tocopheryl acetat, Retinyl palmitate.

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengd door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (in de koelkast tussen 6–10 °C). Gebruiken voor houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje.

ZWANGERSCHAP EN DE EERSTE ZES WEKEN NA D...

, 25. 1. 2015 19:30:30

ZWANGERSCHAP EN DE EERSTE ZES WEKEN NA DE BEVALLING: Geachte meneer Hadek, ik wil u graag bedanken voor uw producten die me grote dienst hebben bewezen tijdens zwangerschap en tijdens de eerste zes weken na de bevalling. Ik wil vooral de producten HY-Intima en Intimiss benadrukken. Door hun regelmatige gebruik stopte de afscheiding aan het begin van mijn zwangerschap. Twee maanden voor de bevalling begon ik het perineum te masseren. Ik heb daardoor grote scheuren voorkomen en de gynaecoloog hoefde niet in te knippen. Een week na de bevalling waren kleine scheuren genezen te zijn. Bedankt.

VAGINALE MYCOSE. Er zijn wat vrouwen die...

, 8. 10. 2014 19:05:24

VAGINALE MYCOSE. Er zijn wat vrouwen die last hebben van de vaginale mycose veroorzaakt door de schimmel candida albicans. Mevrouw K.J. uit Tsjechië deelde in de Karel Hadek tijdschrift haar ervaring. Deze wordt hier in een verkorte versie beschreven.K.J.: "Het is niet zo lang geleden dat ik van een vrouw haar verhaal over vaginale mycose heb gehoord. Vier keer per jaar was ze naar gynaecoloog. Ondanks haar consequente gebruik van medicijnen, keerde vaginale mycose na een tijd altijd terug. Later kwam naar voren dat de oorzaak waarschijnlijk een ongepaste wasmiddel was. Dankzij de hydrofiele wasolie HY-Intima zijn de problemen weg."

Nieuwe review

* (Verplicht)

Alternatieve producten

This website uses cookies. More info

Inloggen