Tea Tree doucheolie (1109)

Tea Tree doucheolie (1109)

Reviews: Nog zonder review. Wees de eerste!

Uw waardering:

Voor gevoelige en problematische huid

€2,94 incl. BTW

€2,43

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Tea tree werkt antimicrobieel, anti-schimmel en als deodorant. Veel mensen hebben problemen met huidschimmels en ontstekingen en daarom is tea tree doucheolie helpt bij de dagelijkse hylgiëne. Deze doucheolie kan een aanvullende verzorgmiddel van de huid met gouden stafylokok. Het is ook geschikt voor intime hygiëne (buitenkant van genitalien). Tea tree doucheolie is goed voor regeneratie, gevoelige en problematische huid met chronische ontstekingen, acne, voor huid met schimmels. Ook al er een laag inhoud van cineol aanwezig is in tea tre olie, kan gebeuren dat erop bij sommige mensen met een bepaalde gevoeligheid intolerantie op ontstaat. 

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: amandel-, soja-, walnoten- en jojobaolie. Specifieke etherische oliën. Emulgatoren. Vitaminen A, E, F. Lecithine.

Gebruik:
Na het douchen – nadat de huid vochtig gemaakt is – een aantal druppels doucheolie op de huid smeren, zacht in de huid insmeren. Er ontstaat een emulsie. Deze emulsie laten even inwerken en daarna spoelen. Tijdens deze aplicatie ontstaat er geen schuim maar een soort melkemulsie (het komt omdat deze product geen tensiden inhoudt). Het is een hele bespaarzame manier van douchen omdat voor een douchebeurt zijn ongeveer 30 druppels nodig. Grotere dosering is niet nodig, de wasmogelijkheden van de olie zouden daardoor niet versterkt worden.

INCI:
Canola Oil, Juglans regia Seed Oil, Glycine soja Oil, Laureth-4, Lecithin, Melaleuca alternifolia Leaf Oil, Simmondsia chinensis Seed Oil, Triticum vulgare Germ Oil, Butyrospermum parkii Oil, Prunus amygdalus Dulcis Oil, Sesamum indicum Seed Oil, Chlorophyll, Tocopheryl acetat, Retinyl palmitate.

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast, de temperatuur tussen 6–10 °C).Het liefst te gebruiken voor de houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje.

Nieuwe review

* (Verplicht)

This website uses cookies. More info

Inloggen