Dennennaalden doucheolie (1102)

Dennennaalden doucheolie (1102)

Reviews: Nog zonder review. Wees de eerste!

Uw waardering:

Lekker fris en naar bos ruikende doucheolie

€3,07 incl. BTW

€2,54

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Dennennaalden doucheolie is bekend door zijn bemoedigend effect. Onder zijn belangrijkste karakteristieken valt: positieve invloed op luchtwegen, help bij hoesten, maakt het ademen makkelijker. Geschikt bij verkoudheid. De gebruikte stoffen kunnen de vitaliteit, lymfestroom en de bloeddoorstroming van de huid verhogen waardoor ze meedoen aan de detoxicatie van het organisme. Deze doucheolie is geschikt ook voor mensen met problematische, gevoelige huid en bij huidalergie. Dennennaalden doucheolie kan antiseptisch en als deodorant werken, met toniserend effect. Het kan gebruikt worden ook bij jicht

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: amandel-, soja-, walnoten- en jojobaolie. Specifieke etherische oliën. Emulgatoren. Vitaminen A, E, F. Lecithine.

Gebruik:
Na het douchen – nadat de huid vochtig gemaakt is – een aantal druppels doucheolie op de huid smeren, zacht in de huid insmeren. Er ontstaat een emulsie. Deze emulsie laten even inwerken en daarna spoelen. Tijdens deze aplicatie ontstaat er geen schuim maar een soort melkemulsie (het komt omdat deze product geen tensiden inhoudt). Het is een hele bespaarzame manier van douchen omdat voor een douchebeurt zijn ongeveer 30 druppels nodig. Grotere dosering is niet nodig, de wasmogelijkheden van de olie zouden daardoor niet versterkt worden.

INCI:
Canola Oil, Juglans regia Seed Oil, Glycine soja Oil, Laureth-4, Lecithin, Pinus sylvestris Leaf Oil, Simmondsia chinensis Seed Oil, Triticum vulgare Germ Oil, Butyrospermum parkii Oil, Prunus amygdalus Dulcis Oil, Sesamum indicum Seed Oil, Picea abies Leaf Oil, Chlorophyll, Tocopheryl acetat, Retinyl palmitate.

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast, de temperatuur tussen 6–10 °C).Het liefst te gebruiken voor de houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje.

Nieuwe review

* (Verplicht)

This website uses cookies. More info

Inloggen