PMS rustgevende massage olie (2717)

PMS rustgevende massage olie (2717)

Reviews: Nog zonder review. Wees de eerste!

Uw waardering:

Rustgevende massage olie bij onregelmatige of pijnlijke menstruatie

€5,77 incl. BTW

€4,77

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Fabrikant: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

Massage oliën PMS en PMS-PRO zijn een interessante uitbreiding van de massagelijn geworden. Het gaat om de speciale producten gemaakt voor vrouwen met pijnlijke of onregelmatige menstruatie. De werkzame stoffen laten de sprierspanning en krampen los.De olie kan de pijn voor en tijdens de menstruatie verminderen (het premenstrueel syndroom). De gebruikte etherische oliën hebben een positief infloed ook op depressie, psychische spanning en innerlijke onevenwicht. De werkzame stoffen helpen ook bij psoriasis, eczee en soortgelijke huidkwaaltjes. De olie kan antiseptisch en als deodorant werken. 

Zie ook PMS-PRO en Cayatherm.

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: amandel-, bernagie-, teunisbloem- en koolzaadolie. Etherische oliën: marjolein, lavendel, camille. Vitaminen A, E, F. Lecithine.

Gebruik:
Aan de hand van de speficatie van het probleem brengen we de PMS of de PMS-PRO aan en smeren we in in het onderbuik- en buikgebied. Zacht erin masseren. Het wordt aangeraden om de massageplekken verzorgd door de PMS of de PMS-PRO voor cca 30 minut tot 1 uur met een wrap folie bedekken zodat de werkzame stoffen van de etherische oliën niet in de ruimte verdampen of de kleren niet vettig maken. Met de wrap zorgen we voor dat alle actieve stoffen naar de diepere lagen stromen.

INCI:
Canola Oil, Helianthus annuus Seed Oil, Prunus amygdalus Dulcis Oil, Borago officinalis Seed Oil, Oenothera biennis Oil, Lecithin, Lavandula angustifolia Oil, Origanum majorana Flower Oil, Litsea cubeba Fruit Oil, Tocopheryl acetat, Lecithin, Retinyl palmitate, Anthemis nobilis Flower Oil.

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast, de temperatuur tussen 6–10 °C).Het liefst te gebruiken voor de houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje.

Ik heb deze olie in drie verschillende s...

, 29. 10. 2014 17:40:40

Ik heb deze olie in drie verschillende situaties gebruikt. 1) Voordat ik ongesteld ben geworden en op de dag zelf. (Twee dagen gebruikt om de grootste buikkrampen te verhelpen en op de dag dat ik begon te menstrueren. De eerste dag heb ik de olie twee keer gebruikt, ongeveer na drie uurtjes. De andere tweede dagen alleen s'ochtends. Binnen 15 minuten merkte ik al een aanzienlijk verschil. De olie verwarmt zachtjes de huid, ruikt lekker en gaf met het gevoel van ontspanning in het buikgebied. 2) S'middags gedoucht. Haarspoeling deed zijn werk niet en ik kon niet mijn lange haar kammen. Ik heb dan drie keer PMS olie op mijn handen gesmeerd en door de haren gewreven. Het redde me wel. De haar is daarna lekker zacht. 3) S'avonds heb ik PMS olie voor de hoofdpijn gebruikt (de voorhoofd daarmee gemasseerd) en het ging over.

Nieuwe review

* (Verplicht)

This website uses cookies. More info

Inloggen