Thermoton massage olie (2712)

Thermoton massage olie (2712)

Reviews: Nog zonder review. Wees de eerste!

Uw waardering:

Eén van de meest gewardeerde massage olie

€5,48 incl. BTW

€4,53

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Fabrikant: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

THERMOTON massage olie kan dankzij de werkzame stoffen van de gebruikte oliën doorbloeding bevorderen, pijn verzachten en antiseptische werking hebben. De olie wordt gewardeerd door mensen lijdend aan de artritis en artrose. Hij kan helpen ook bij het probleem van verkorting van de pezen. In dit geval is het nodig om de massage minstens 2 x dag doen. THERMOTON is een multifunctioneel product met uitstekende therapeutische eigenschappen gegeven door de etherische oliën.  Het is één van de meest gewardeerde massage olie door de masseurs.

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: amandel-, koolzaad- en tarwekiemolie. Etherische oliën: Sint Janskruid, kastanje, valkruid . Vitaminen A, E, F. Lecithine.

Gebruik:
Massage olie THERMOTON in de lastige plekken in te masseren. Een aanzienlijke verhoging van het aromatherapeutische effect bereiken we door de wrap folie te gebruiken en een wrap van ongeveer 1 uur maken. De verzorging wordt, afhankelijk van het probleem, 2–3× week herhaald. Bij zware gevallen kan deze olie dagelijks gebruikt worden. Het is belangrijk om te schrijven dat het effect van deze olie verschilt met het effect van tabletten die over half uur beginnen te werken en over twee uur stoppen te werken. Deze olie is voor een langdurige behandeling. De bereikte restultaten van een consequente gebruik duren ook langer. 

INCI:
Arnica montana Flower Oil, Aesculus hippocastanum Oil, Hypericum perforatum Flower Extract, Glycine soja Oil, Triticum vulgare Germ Oil, Canola Oil, Glycine soja Oil, Prunus amygdalus Dulcis Oil, Lecithin, Tocopheryl acetat, Rosmarinus officinalis Leaf Oil, Juniperus communis Fruit Oil, Piper nigrum Fruit Oil, Retinyl palmitate, Origanum majorana Flower Oil, Cinnamomum ceylanicum Leaf Oil.

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast, de temperatuur tussen 6–10 °C).Het liefst te gebruiken voor de houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje.

Nieuwe review

* (Verplicht)

This website uses cookies. More info

Inloggen