Cayatherm massage olie (2714)

Cayatherm massage olie (2714)

Reviews: 5/5 (2x)

Uw waardering:

BESTSELLER

Een absolute aanrader voor elke masseur! Voor rugpijn, PMS, pijntjes. Verwarmend.

€4,62 incl. BTW

€3,82

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Fabrikant: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

Heel snel is massage olie CAYATHERM één van de meest verkochte producten geworden. Vaak zeggen de masseurs: „CAYATHERM moet eigenlijk elke masseur in praktijk hebben." Maar het is heel handig om deze massage olie ook thuis te hebben. Dankzijn zijn unieke samenstelling heeft CAYATHERM zich bewezen bij verschillende pijnlijke toestanden, zoals spierpijn en gewrichtenpijn. Rugpijn, artroseartritis, gordelroos, jeuk, premenstrueel syndroom, onderrug en buikpijn tijdens menstruatie (deze olie is warmer dan oliën PMS en PMS-PRO). CAYATHERM heeft altijd geholpen.

CAYATHERM is, van gezichtspunt van de aromatherapie, een hele "warme" preparaat. De belangrijkste inhoudstoffen zijn etherische oliën die voor doorbloeding zorgen en zijn in staat diepere lagen van huid te bereiken. Na zijn gebruik ontstaat meestal het gevoel van warmte. In het gebied waarop de olie ingesmeerd wordt, komt de bloeddoorstroming aan de gang en vanuit de weefsel worden de afvalstoffen van stofwisseling weggespoeld. Dankzij de lokale opwarming met CAYATHERM wordt de pijn verminderd of verdwijnt. 

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: amandel-, soja-, walnoten-, koolzaad-, karité- en jojobaolie. Etherische oliën: kruidnagel, peper, rozemarijn, melisse, wierook, jenever, paprika, roze. Vitaminen A, E, F. Lecithine. Bètacaroteen.

Gebruik:
Een bepaalde hoeveelheid CAYATHERM olie op pijnlijke plekken aanbrengen en zacht erin masseren. Afhankelijk van pijn ook meerdere keren per dag.
Bij pijnlijke menstruatie buik en onderrug masseren.

De werking van CAYATHERM kan versterkt worden door een half uur durende wrap. 

Waarschuwing:
Let op! Was na het gebruik de handen, kom met de handen niet aan uw ogen. Dat zou irritatie veroorzaken. Een andere ding is als u CAYATHERM voor pijnlijke handen gebruikt. Dan kunt u natuurlijk uw handen aansmeren. In ieder geval niet aankomen aan de ogen.
CAYATHERM veroorzaakt geen alergische reacties. Rode huid na de verzorging en het gevoel van warmte zijn door de doorbloeding veroorzaakt en in dit geval gewenst.

INCI:
Glycine soja Oil, Canola Oil, Juniperus communis Fruit Oil, Simmondsia chinensis Seed Oil, Butyrospermum parkii Oil, Prunus amygdalus Dulcis Oil, Juglans regia Seed Oil, Rosmarinus officinalis Leaf Oil, Chilli pepper Powder, Piper nigrum Fruit Oil, Cinnamomum camphora Wood Oil, Eugenia caryophyllus Flower Oil, Lecithin, Tocopheryl acetat, Retinyl palmitate, Hypericum perforatum Flower Extract, Rosa damascena Flower Oil, Boswellia carterii Oil, Melissa officinalis Leaf Oil.

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast, de temperatuur tussen 6–10 °C).Het liefst te gebruiken voor de houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje.

Bij niersteenaanvallen regelmatig aansme...

, 12. 10. 2015 19:47:24

Bij niersteenaanvallen regelmatig aansmeren met Cayatherm, toedekken met keukenfolie en 30 min - 1 uur toegedekt laten. Vaker herhalen.

Nieuwe review

* (Verplicht)

This website uses cookies. More info

Inloggen