Thermo Balsem (2726)

Thermo Balsem (2726)

Reviews: Nog zonder review. Wees de eerste!

Uw waardering:

Verwarmend kaneel balsem

€0,98 incl. BTW

€0,81

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Fabrikant: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

Verwarmend kaneel balsem is een hoog effectief aromatherapeutisch product dat een sterke verwarming van het weefsel oproept, ook in de diepere lagen. Dat komt door de kaneel etherische olie in het balsem. De verwarming door de aplicatie van THERMO BALSEM en de volgende beweging activiteit versnelt metabolisme en helpt bij het verbranden van de vetten en afvoer van de overbodige water in het weefsel. THERMO BASEM kan gebruikt worden bij tijdens het afvallen. Het is belangrijk om te schrijven dat THERMO BALSEM met de beweging gecombineerd moet worden als het om het afvallen gaat. Het gebruiken van dit product kan de gewrichten helpen te bewegen, pijn verminderen of verwijderen, spierkrampen losmaken. THERMO BALSEM is geschikt om te gebruiken tijdens de rehabilitatie van gewonde gewrichten, spieren, pezene, gebroken botten en reuma. 

Gebruik:
THERMO BALSEM wordt in een dunne laag op de huid aangebracht en kort erin gemasseerd. Het wordt aangeraden om de verzorgde plekken te bedekken met de wrap folie zodat de werkzame stoffen van de etherische oliën niet in de ruimte verdampen. Verder is het nodig de plekken/lichaam met een warme deken toedekken zodat er de cumulatie van de warmte ontstaat. Aangeraden tijd van de wrap is van 30 min tot 1 uur.
Bij het vormen van figuur wordt de behandeling in de cosmetische salons gemaakt, om een dag tien keer achter elkaar. Bij een individueel gebruik hangt het van de personlijke behoeftes af. Consulteer het gebruk met uw schoonheidsverzorgster of arts. 

TIP:
THERMO BALSEM kan ook bij cellulite therapie gebruikt worden, net als Cellu-Therap massage olie. Voor meer info m.b.t. gebruik klik hier

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: amandel-, soja-, jojoba olie. Bijenwas. Lecithine. Etherische oliën: kaneel, zwarte peper, jenever, laurier. Vitaminen A, E, F, C. Emulgatoren. Melkzuur. Glycerine. Gedestilleerd water.

Gebruik:
Een bepaalde hoeveelheid op de huid aanbrengen en zacht erin masseren.

Waarschuwing:
Bij de aplicatie van dit balsem wordt de huid geïrriteerd wat wel bedoeld is maar bij sommige mensen met een hele gevoelige huid kan het onaangename gevoelens oproepen. Het is belangrijk om Thermo Balsem uit te proberen, bv.  op het binnenkant van de elleboog. Voor allergische mensen en zwangere vrouwen is dit product niet geschikt!

INCI:
Aqua, Glycine soja Oil, Cetearyl alcohol, Glycerin, Prunus amygdalus Dulcis Oil, Simmondsia chinensis Seed Oil, Cinnamomum ceylanicum Leaf Oil, Cera flava, Sodium cetearyl sulfate, Piper nigrum Fruit Oil, Juniperus communis Fruit Oil, Thymus vulgaris Flower/Leaf Oil, Lavandula hybrida Oil, Melaleuca alternifolia Leaf Oil, Rosmarinus officinalis Leaf Oil, Lactic Acid, Tocopheryl acetat, Thymus serpyllum Oil, Salvia officinalis Oil, Eugenia caryophyllus Flower Oil, Citrus limon Peel Oil, Rosa damascena Flower Oil, Retinyl palmitate.

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de crème wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (in de koelkast tussen 6–10 °C).
Gebruiken voor houdbaarheidsdatum vermeld op het potje.

Nieuwe review

* (Verplicht)

This website uses cookies. More info

Inloggen