Plant Protector R2001

Plant Protector R2001

Reviews: Nog zonder review. Wees de eerste!

Uw waardering:

Bestrijdt insecten op natuurbasis (mengen met aarde of potgrond).

€5,20 incl. BTW

€4,30

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Fabrikant: AROMAFLORA

PLANT-PROTECTOR is een hulpmiddel voor het verhogen van de weerstand van planten tegen insecten. In dit product wordt extract van de neemboom gebruikt (net als in de producten INSECT-STOP en FUNGHI-STOP). Het voordeel van PLANT-PROTECTOR is dat het wordt vermengd met de grond. De werkzame stoffen kunnen hierdoor direct worden opgenomen door de wortels van de plant.

PLANT-PROTECTOR helpt vooral tegen zuigende insecten (zoals bladluizen, trips, witte vlieg en spint), bodeminsecten (aardappelcystenaaltjes) en een aantal vraatzuchtige insecten (vooral jonge rupsen).

De werkzame stoffen van de neemboom maken de grondmicroflora vrij van schadelijke micro-organismen, helpen planten om voedingstoffen beter op te nemen en versterken de weerstand van planten tegen de droogte.

Voor een optimaal effect kunnen planten het best worden geplant in potgrond of aarde waarin al PLANT-PROTECTOR vermengd zit. Een effectieve bescherming duurt tussen 4-8 weken (afhankelijk van de intensiteit waarmee de plant groeit).

Zie ook Insect Stop en Funghi Stop.

Dosering plantenpot:
1 l potgrond: 5 – 15 g PLANT-PROTECTOR

Dosering aarde:
10 – 50 g onder de plant. Te gebruiken voor alle mogelijke planten, inclusief groente- en fruitplanten. U kunt PLANT-PROTECTOR met INSECT-STOP en FUNGHI-STOP combineren om de weerstand te verlengen nadat deze bij PLANT-PROTECTOR afgelopen is. Met PLANT-PROTECTOR worden de planten beschermd vanaf het moment dat ze gezaaid worden.

Bewaren:
Niet blootstellen aan extreme temperaturen (bv. vuur, vries).

Nieuwe review

* (Verplicht)

This website uses cookies. More info

Inloggen