Body Salvia crème (2062)

Body Salvia crème (2062)

Reviews: Nog zonder review. Wees de eerste!

Uw waardering:

Speciale lichaamscrème bij veel transpireren

€2,27 incl. BTW

€1,88

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Fabrikant: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

Soms hebben mensen probleem dat ze heel veel zweten. Het zweten is een natuurlijk en ook functionel gebeuren. Het zweten helpt bv. het organisme af te koelen en is onderdeel van het metabolisme waardoor het organisme "schoongemaakt" wordt. Het is daarom niet geschikt om het zweten op een chemische manier te blokkeren door antiperspiranten te gebruiken.  
Aromatherapie biedt ook hier hulp aan in de vorm van de producten met de etherische oliën die het al genoemde zweten kunnen verlagen. Body Salvia valt onder de groep van deze producten; samen met salvia doucheolie en salvia badolie. 

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: bv. soja-, walnoten-, jojoba- en koolzaadolie. Shea boter. Bijenwas. Lecithine. Etherische oliën: bv. tee tree, salvia, lavendel. Vitaminen A, E, F, C. Panthenol. Bètacaroteen. Gedestileerd water. Glycerine. Melkzuur.

Gebruik:
Geschikt voor het hele lichaam. Een kleine hoeveelheid op de (licht vochtige) huid aanbrengen en insmeren.

WAARSCHUWING:
Salvia en de olie daarvan gemaakt verlaagt en/of onderdrukt het aanmaken van de melk tijdens de borstvoeding. Daarom is dit product niet geschikt voor de vrouwen die de borstvoeding geven. 

INCI:
Aqua, Cetearyl alcohol, Juglans regia, Canola oil, Glyzine soja, Buxus chinensis, Butyrospermi parkii, Salvia officinalis, Glycerin, Panthenol, Sodium cetearyl sulfate, Cera flava, Lactic acid, Lecitin, Tocoferyl acetate, Melaleuca alternifolia, Retinol palmitate, Allantoin, Beta-carotene, Thymus vulgaris, Rosa damascena, Thymus serpyllum, Salvia officinalis, Lavandula hybrida, Rosmarinus officinalis, Eugenia caryophylus, Ascorbyl palmitate, Piper nigrum, Citrus limonum

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de crème wordt aanzienlijk verlengd door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (in de koelkast tussen 6–10 °C). Gebruiken voor houdbaarheidsdatum vermeld op het potje.

Nieuwe review

* (Verplicht)

This website uses cookies. More info

Inloggen