Joshea crème (2740)

Joshea crème (2740)

Reviews: Nog zonder review. Wees de eerste!

Uw waardering:

Speciale crème met Sint-Janskruid, bij huidkwaaltjes en pijn

€18,66 incl. BTW

€15,42

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Fabrikant: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

Als we terug in de tijd kijken, hoorde Sint-Janskruid altijd in de "praktijk" van de volksgenezers. Sint-Janskruid speelt de hoofdrol ook in het product JOSHEA. Deze crème is watervrij en multifunctioneel; hij kan gebruikt worden voor huidkwaaltjes zoals psoriasis en eczeem. Hier wordt aangeraden om de problematische plekken enkele keren per daag aansmeren met deze Sint-Janskruid crème. JOSHEA heeft goede resultaten geleverd bij spier- of gewrichtenpij. De crème kalmeert en werkt tegen pijn.

Eigenschappen:
Dankzij de inhoud van Sint-Janskruid etherische olie werkt JOSHEA ook tegen ontstekingen. Het helpt bij atopische eczeem, reuma, ischias, andere soorten rugpijn en bij nabehandeling van brandwonden. Ook al er zijn andere producten voor, kan JOSHEA helpen bij jicht, gordelroos en aambeien. Dankzij zijn zachtheid is deze crème geschikt ook voor huidkwaaltjes van kinderen. JOSHEA is een neutraal product; daarom kan het verder gemengd worden met etherische oliën en de werking van de crème beinvloeden. 

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: tarwekiem-, Sint-Janskruid- en teunisbloemolie . Shea boter. Lecithine. Vitaminen A, E. 

Gebruik:
Een bepaalde hoeveelheid op de gewenste plekken aanbrengen en zacht erin masseren.

INCI:
Butyrospermum parkii Butter, Triticum vulgare Germ Oil, Hypericum perforatum Flower Extract, Linum usitatissimum Seed Oil, Oenothera biennis Oil, Rosa canina Fruit Oil, Lecithin, Tocopherol

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de crème wordt aanzienlijk verlengd door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (in de koelkast tussen 6–10 °C). Gebruiken voor houdbaarheidsdatum vermeld op het potje.

Nieuwe review

* (Verplicht)

This website uses cookies. More info

Inloggen