Shea vita balsem (2822)

Shea vita balsem (2822)

Reviews: Nog zonder review. Wees de eerste!

Uw waardering:

Uitstekende basis voor de massages, regeneratie balsem

€5,57 incl. BTW

€4,60

Leverbaarheid: Direct leverbaar

Fabrikant: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

Shea boter bevat veel werkzame stoffen die de huid verzachten en goed voor haar zorgen. Een aparte karakteristiek is dat shea boter moeilijk smeerbaar is, ook al op kamertemperatuur gehouden. Het opwarmen heeft geen zin. De oplossing ligt in het toevogen van exclusieve plantaardige oliën, een soort "groene" emulgator, en vitaminen. SHEA VITA is de resultaat van. Het bevat nog steeds de geweldige shea boter en tegerlijkertijd wordt hij verrijkt met vitaminen en "groene" emulgator. Het product SHEA VITA kan aangeraden worden aan iedereen die al een goede ervaring met shea boter heeft. SHEA VITA is geschikt voor droge huid, eczeem (gezicht en heel lichaam). SHEA VITA is ook voor kinderen geschikt. 

TIP:
SHEA‑VITA is een uitstekende basis voor massages en eigen recepten/producten. 

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: tarwekiemolie. Shea boter. Vitamine A, E.

Gebruik:
Een bepaalde hoeveelheid op de huid aanbrengen. Het kan ook meerdere keren per dag.

INCI:
Butyrospermum parkii Butter, Triticum vulgare Germ Oil, Linum usitatissimum Seed Oil, Olea europaea Fruit Oil, Lanolin, Tocopherol, Retinyl palmitate.

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de crème wordt aanzienlijk verlengd door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (in de koelkast tussen 6–10 °C). Gebruiken voor houdbaarheidsdatum vermeld op het potje.

Nieuwe review

* (Verplicht)

This website uses cookies. More info

Inloggen