Terug

INTIMISS ook voor brandwonden

Toegevoegd: Mensen die deze review al gelezen hebben:: 388

Intimiss

INTIMISS ook voor brandwonden

INTIMISS balsem met blauwe kamille
In de officiele beschrijving is hij uitstekend voor de verzorging van de intieme zone en voor de schilferige huid MAAR ik heb een paar dagen geleden een NIEUWE ONTDEKKING gedaan smile-emoticon - Intimiss is FANTASTISCH voor brandwonden! Ja, vooral voor die dagelijkse brandwonden die tijdens het koken ontstaan. Ze lijken "klein" maar de pijn die ze veroorzaken is vervelend.
Ik had niks anders bij de hand dan Intimiss dus ik heb minstens dit blauwe balsem op de brandwond gesmeerd. Nog nooit is mijn huid zo snel en zo rustig geworden. Er ontstond zelfs geen zwelling of rode vlek die daarna in een litteken verandert. Gewoon niks.
Intimiss begint steeds meer een universele rol in ons huis krijgen.
Als je hem thuis hebt, geef ik je nog een tip. Intimiss is heel goed als basis voor peeling. Geef een beetje Intimiss in een klein bakje, voeg een beetje gedroogde soja melk bij, meng het en breng het op het gezicht aan (gedroogde melk smelt niet, de kleine deeltjes blijven stabiel). Met ronde bewegingen stimuleer je de celvernieuwing. Als je klaar bent, was het gezicht met lauwe water of reinig met een gezichtwater.
PAS OP! De vrouwen met de gevoelige huid zouden geen peeling moeten gebruiken, zelfs deze zachte niet. De gevoelige huid raakt door de vrijfing geïriteerd.
http://www.aromatherapiekarelhadek.nl/.../intimiss-balsem-50-...

This website uses cookies. More info

Inloggen