Lymfedrainage

Facelifting en cellulitisbehandeling met lymfedrainage

Facelifting met vacupress

De huid van gezicht, hals en decolleté die zich onder de glazen klok bevindt wordt, door een Facelifting aromatherapievacuüm gecreëerd door de vacupress, in deze klok gezogen en losgelaten. Daardoor verbetert de doorbloeding in de cellen aanzienlijk waardoor de aanvoer van voedingstoffen toeneemt.

Door de behandeling met vacupress wordt de celwand van de vetcellen doorlaatbaar. De gifstoffen die op die manier uit de cellen vrijkomen worden gedraineerd via de lymfedrainage. Dit heeft tot gevolg dat de huid weer een gezonde, strakke structuur en jongere, frisse uitstraling krijgt, de volume vermindert.

Facelifting met vacupress wordt gewardeerd bij dubbele kin, gezwollen gezicht, opgezvollen wallen/vocht onder de ogen, bij acne. Door het regelmatige gebruik worden de kleine rimpels gladder, veel minder zichtbaar, en het ontstaan van de nieuwe rimpels wordt verlangzaamd. Vacupress helpt detoxen.

Na de behandeling wordt je gezicht, hals en decolleté verzorgd met Jojoba gezichtsmasker, Ylang-Ylang gezichtswater, en Neutrale gezichtsolie van Aromatherapie Karel Hadek.

Het proces van de cellulitebestrijding is een geleidelijk proces. Het duurt daarom enige tijd voordat u aan de buitenzijde resultaat ziet. Aantal behandleingen is individueel.

Vacupress en aromatherapie

Cellulitisbehandeling met vacupress

De huid die zich onder de glazen klok bevindt wordt, door een vacuüm gecreëerd door de vacupress, in deze klok gezogen en losgelaten. Daardoor verbetert de doorbloeding in de cellen  aanzienlijk waardoor de aanvoer van voedingstoffen toeneemt. 

Door de massage wordt de celwand van de vetcellen doorlaatbaar. De gifstoffen die op die manier uit de cellen vrijkomen worden gedraineerd via de lymfedrainage. Dit heeft tot gevolg dat de huid weer een gezonde, strakke en stevige structuur (de volume vermindert). Geschikt vooral voor dijen, billen, buik, armen.

Het proces van de cellulitebestrijding is een geleidelijk proces. Het duurt daarom enige tijd voordat u aan de buitenzijde resultaat ziet. Aantal behandleingen is individueel.
Vacupress helpt detoxen.

Contact (English speaking):
Klara Dittinger
Meerhuizenplein 11
1078 TB, Amsterdam 
www.massagedittinger.com

Klara Dittinger houdt zich bezig ook met de cellulitisbehandeling met wrap.  

Cellulitisbehandeling met wrap

Een wrap waarbij er hoogwaardige werkstoffen worden ingebracht in de huid om cellulitis te bestrijden. Daarvoor wordt de uitstekende verwarmende Thermo Balsem van AKH (Aromatherapie Karel Hadek) gebruikt.

This website uses cookies. More info

Inloggen