Aromatherapie is een levensstijl en je complete welzijn

Aromatherapie KH werkt graag samen met mensen met een visie

Mensenwelzijn bestaat uit harmonie op verschillende levensgebieden. Daarom werken we samen met mensen die een toegevoegde waarde kunnen geven aan het sprankelende leven.
Alle professionelen met welke je hier kennis maakt, hebben hun bedrijf door eigen creativiteit, kracht en pure motivatie opgebouwd. Ze zijn warm, persoonsgericht en geven om hun service en product.
 

LEVENSTHERAPEUT AMSTERDAM

Michael Moorthaemer  www.michaelmoorthaemer.com 
Michael Moorthaemer studeerde in 2012 af als Levenstherapeut aan de School of Life. Verder heeft hij verschillende lichaamsgerichte traumaopleidingen, - cursussen en -trainingen gedaan (Somatic Experiencing®, NLP, TRE). Door zijn eigen levenservaring en zijn gedegen opleidingen is hij in staat om een grote mate van veiligheid en containment (beheersing) te bieden. Michael ontvangt cliënten in zijn praktijkruimtes in Amsterdam en Praag. Praktijk voor levenstherapie Amsterdam Michael Moorthaemer

 

MASSAGE AMSTERDAM

Klara Dittinger  www.massagedittinger.com
Sinds 1994 is zij voedingsdeskundige op het gebied van macrobiotiek met een focus op de oosterse geneeskunde en diagnostiek.
Vanaf 1998 is ze Shiatsu gaan studeren en deze kennis van Shiatsu en makrobiotiek combineert ze enthousiast tot de dag van vandaag. Deze combinatie zorgt er voor dat ze op een holistische manier naar haar cliënt kijkt. Yin en yang, het verband tussen lichaam, voeding en het versterken van het immuunsysteem.
Bij Shiatsu richt ze zich ook op kinderen (bijv.met verschillende problemen als hyperactiviteit, nachtmerries, hersenverlamming etc.).
In 2002 is ze afgestudeerd aan Wat Po Traditional Medical School in Thailand voor de Thai massage. 
Klara geeft verschillende soorten massages: Lymphatic Drenage, klassieke massage, Shiatsu. Klara masseert met de producten van Aromatherapie Karel Hadek.
Aromatherapie Karel Hade masseuse Klara Dittinger Amsterdam Nederland

 

 

PIANOLESSEN/LIG CONCERTEN/COMPONEREN

Arjan van Elst www.arjanvanelst.nl
Door zijn verlangen naar wezenlijk contact is Arjan op een wonderlijk pad beland van bewustwording. Daarin heeft hij ontdekt hoe het is om vanuit zijn hart te leven in plaats vanuit controle en angst. Een prachtige tool bleek voor Arjan muziek te zijn. Hierdoor kwam hij opnieuw in contact met zijn diepere gevoelslagen en kon hij expressie geven aan emoties die via woorden niet te uiten waren. Humor is een ander belangrijk aspect in het leven van Arjan.Vanuit zijn hart inspireert hij je en spiegelt jou wat er zich in jou bevindt. Arjan van Elst piano

 

 

This website uses cookies. More info

Inloggen