THYMICON voor desinfectie (1807)

THYMICON voor desinfectie (1807)

Product rating: 5/5 (1x)

Your rating:

Schimmelwerend middel voor desinfectie

€4,76 incl. VAT

€3,93

Availability: Available

Producer: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

THYMICON is een schimmelwerend middel - te gebruiken als preventie of als bestrijdmiddel. Goede resultaten in de strijd tegen huisstofmijtallergie.

Inhoudsstoffen:
Etherische oliën: lavendel, tijm, kruidnagel, tea tree, enz.

Gebruik:
Spuit THYMICON in de schoenen, op sokken en kleren, op alles wat je wil desinfecteren. Om de verdamping van THYMICON te voorkomen, sluit de verzorgde spullen in een plastic zak en sluit hem goed. Zo ontstaatn een "Thymicon vacuum" waarin de schimmels niet kunnen (over)leven. 

Waarschuwing:
THYMICON bevat een hoge alcoholpercentage. Alcohol is een goede drager van etherische oliën. Ga dan brandveilig met THYMICON om (niet bij open vuur gebruiken, niet tijdens het roken, enz.). Buiten kinderbereik houden!

Tip:
THYMICON heeft goede resultaten bereikt in de strijd tegen huisstofmijtallergie
Spuit Thymicon 2x per week op de hele oppervlakte van de laken en dek het met de dekbed toe. 

INCI:
Alkohol, Aqua, Isopropyl Alkohol, Thymol, Melaleuca alternifolia, Citrus limonum, Cinnamomum zeylanicum, Eugenia caryophyllus, Lavandula angustifolia, Thymus vulgaris.

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast bij de temperatuur tussen 6–10 °C). Het liefst te gebruiken tot de datum vermeld op het flesje.

New comment

* (Required)

This website uses cookies. More info

Login