Lecitol Royale massage olie voor droege huid (2723)

Lecitol Royale massage olie voor droege huid (2723)

Product rating: Not rated yet. Be first!

Your rating:

Massage olie met roos en citrussen

€3,39 incl. VAT

€2,80

Availability: Available

Producer: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

LECITOL ROYALE houdt de oliën van hoge kwaliteit in die veel werkzame stoffen al bevatten. Deze olie is geschikt voor de verzorging van de droge huid. Geschikt voor massage, bad, douchen en ook voor de huidverzorging daarna (aangebracht op natte huid creëert hij een melkachtige emulsie en wordt gebruikt als body milk). 

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: jojoba, amandel, tarwekiem, karité, bernagie, en teunisbloem. Etherische oliën: rozen, jasmijn, sandel, geranium, litsea cubeba, etc. Lecithine. Vitaminen A, E, F. Lecithine.

Gebruik:
Lecitol Royale houdt de etherische oliën in die antimicobiële en antiseptische eigenschappen hebben. Ze kalmeren, verminderen spanning en harmoniseren. Ideaal in de stresvolle periodes. Niet alleen dat. Deze olie is een ideale "partner" van de zwangere vrouwen, in voorbereiding op de bevalling en tijdens de bevalling zelf.  
Gebruikt in de avonduren werkt hij als een heerlijk ruikende, zachte sedativum die een betere slaap bevordert. Geschikt voor een relax massage, als olie voor ligbad, tijdens douchen (aangebracht op natte huid creëert hij een perfecte emulsie).

INCI:
Prunus amygdalus Dulcis Oil, Canola Oil, Vitis vinifera Seed Oil, Simmondsia chinensis Seed Oil, Triticum vulgare Germ Oil, Butyrospermum parkii Oil, Glycine soja Oil, Oenothera biennis Oil, Borago officinalis Seed Oil, Rosa canina Fruit Oil, Lecithin, Citrus reticulata Peel Oil, Citrus grandis Peel Oil, Tocopheryl acetat, Cananga odorata Flower Oil, Aniba rosaeodora Wood Oil, Santalum album Oil, Cymbopogon martinii Oil, Litsea cubeba Fruit Oil, Pelargonium graveolens Flower Oil, Retinyl palmitate, Rosa damascena Flower Oil, Jasminum officinale Oil.

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast, de temperatuur tussen 6–10 °C).Het liefst te gebruiken voor de houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje.

New comment

* (Required)

This website uses cookies. More info

Login