Zonnebrandolie SPF 10 (2603)

Zonnebrandolie SPF 10 (2603)

Product rating: Not rated yet. Be first!

Your rating:

Zonnebrandolie SPF 10

€3,45 incl. VAT

€2,85

Availability: Direct leverbaar

Producer: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

Het nummer van de beschermingsfactor geeft aan hoeveel langer iemand in de zon kan blijven dan iemand zonder bescherming.

Zonnebrandolie beschermt tegen UV-straling. Hij wordt snel door de huid opgenomen daarom blijft er geen "plakkerig" gevoel over. Zonnebrandolie hindert het ademen van de huid niet en daardoor wordt de warmte in het lichaam niet "opgesloten". Zonnebrandoliën zijn onoplosbaar in water en beschermen de huid langdurig. Ze werken beschermend tegen insecten. Zonnebrandoliën zijn ook zeer geschikt voor kinderen. Vanuit economisch gezichtspunt is zonnebrandolie extreem voordelig - 100 ml olie is gelijk aan 1 l zonnebrandemulsie van hoge kwaliteit.

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: tarwekiem, soja, walnoten, sesam en jojobaolie, St. Janskruid maceraat. Etherische oliën: lavendel, tea tree, kamille, wortelzaad. UV-beschermingsfactor. Bètacaroteen. Vitaminen A, E, F. Lecithine.

Gebruik:
Smeer de zonnebrandolie in in voldoende mate en voordat u gaat zonnen (bijv. 6 lepeltjes).

Waarschuwing:
Het gebruik van de zonnebrandolie in kleine mate verlaagt zijn werking.

Smeer de olie regelmatig in - vooral na het zwemmen, tijdens het transpireren of na het afdrogen met handdoek. Vermijd de felle en hete middagzon. Laat niet de baby's en kleine kinderen in de volle zon. Blijf niet te lang in de zon ook al je hebt de beschermende producten gebruikt. Elke huidverbranding beschadigt de huid en kan vermeden worden. Te veel zonnen betekent een gezondheidsrisico.

INCI:
Glycine soja Oil, Canola Oil, Juglans regia Seed Oil, Simmondsia chinensis Seed Oil, Sesamum indicum Seed Oil, Hypericum perforatum Flower Extract, Tocopherol, Retinyl palmitate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, BIS- ETHYLHEXYLOXYPHENOL methoxyfenyl triazinu, Lavandula angustifolia Oil, Daucus carota sativa Seed Oil, Beta-carotene

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengd door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (in de koelkast tussen 6–10 °C). Gebruiken voor houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje.

New comment

* (Required)

This website uses cookies. More info

Login