Molusan balm (2804)

Molusan balm (2804)

Product rating: 5/5 (2x)

Your rating:

Special balm for skin with molluscums and warts

€1,99 incl. VAT

€1,64

Availability: Available

Producer: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

  • speciale balsem voor tegen molluscen
  • zonder pijn
  • ruikt naar knoflook


MOLLUSCEN, een besmettelijk pokkenvirus, te zien bij kinderen vanaf 1 jaar. Als je deze bij kinderen wil laten verwijderen, is het voor hen pijnlijk en best traumatisch. Vaak wordt het, in het geval van wegkrabben met scherpe lepel, nog erger omdat de besmetting via de bloed ook op andere plekken terechtkomt. Aromatherapie KH biedt een oplossing, crème Molusan. Volgens de ervaringen van veel ouders, brengt Molusan binnen een paar dagen een zichtbare, en vooral voelbare, verbetering.

Inhoudsstoffen:
Shea boter, lanoline. Etherische oliën: knoflook, rozen, salvia, bergbonenkruid, kruidnagel, niaouli.

Gebruik:
Smeren minimaal 2x per dag op en rondom molluscen of wrat.

Tip van heer Hadek:
Molusan balsem trekt makkelijk de huid in. Het is goed om het gebied rond de mollusca ook te verzorgen. U kunt een pleister over de mollusca plakken om balsem op de mollusca zo lang mogelijk te bewaren en de kleren te beschermen.

INCI:
Lanolin, Butyrospermum Parkii Butter, Allium sativum Bulb Oil, Salvia officinalis Oil, Rosa damascena Flower Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Satureia Montana oil, Cymbopogon martini Oil, Melaleuca alternifolia Leaf Oil, Thuja occidentalis Leaf Oil, Piper nigrum Fruit Oil, Lavandula hybrida Oil, Melaleuca viridiflora Leaf Oil, Cinnamomum zeylanicum Bark Oil, Eugenia caryophylus Fruit Oil, Thymus vulgaris Oil.

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de crème wordt aanzienlijk verlengd door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (in de koelkast tussen 6–10 °C). Gebruiken voor houdbaarheidsdatum vermeld op het potje.

 

New comment

* (Required)

This website uses cookies. More info

Login