Mandarin Bath Oil (1008)

Mandarin Bath Oil (1008)

Product rating: Not rated yet. Be first!

Your rating:

Badolie geschikt ook voor zwangere vrouwen

€2,69 incl. VAT

€2,22

Availability: Available

Producer: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

Mandarijn badolie is een hele populaire, verfrissende en tegerlijkertid kalmerend badolie die de psychische toestand verbetert. Deze olie vinden de kinderen heel erg fijn. Door zijn kalmerende effect wordt hij door de ouders van de hyperactieve kinderen gebruikt. De mandarijn badolie werkt ook antiseptisch en als deodorant. De werkzame stoffen kunnen de stofwisseling aanmoedigen. 

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: amandel-, soja-, walnoten- en jojobaolie. Specifieke etherische oliën. Emulgatoren. Vitaminen A, E, F. Lecithine.

WAARSCHUWING:
Het is belangrijk om te weten dat ieder mens een andere temperatuur van het water aankan. Houdt altijd rekening met uw actuele gezondheidsstaat. 

Gebruik:
10–20 ml (1–2 lepels) badolie strooien onder stromend water (zo wordt de olie goed met de water gemengd), temperatuur boven 32°C. Watertemperatuur zou aangename gevoelens moeten oproepen maar niet zweten. In dat geval zou de huid de werkzame stoffen in badolie niet opnemen. Tijdens het baden en afkoelen van water is het mogelijk om warm water toe te voegen. Het is handig om het lichaam tijden baden met een washandje of een massage bad borstel te masseren. Geen zeep of andere badtoevoegingen gebruiken, het zou het effect van het baden verlagen. Aangeraden badtijd isi ongeveer 20 minuten maar kan natuurlijk langer worden. Na het baden droogt u het lichaam af zonder te douchen.

TIP:
Bij het gebruik van deze oliën in het kinderbadje is het genoeg om een theelepeltje te gebruiken.

INCI:
Canola Oil, Glycine soja Oil, Juglans regia Seed Oil, Limonene, Laureth-4, Citrus reticulata Peel Oil, Citrus aurantium Dulcis Peel Oil, Lecithin, Simmondsia chinensis Seed Oil, Triticum vulgare Germ Oil, Butyrospermum parkii Oil, Prunus amygdalus Dulcis Oil, Sesamum indicum Seed Oil, Beta-Carotene, Helianthus annuus Seed Oil, Tocopheryl acetate, Retinyl palmitate, Linalool

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast, de temperatuur tussen 6–10 °C).Het liefst te gebruiken voor de houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje.

New comment

* (Required)

This website uses cookies. More info

Login