DENTAROM mondolie (1503)

DENTAROM mondolie (1503)

Product rating: Not rated yet. Be first!

Your rating:

Mondspoeling

€12,02 incl. VAT

€9,94

Availability: Direct leverbaar

Producer: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

DENTAROM is een product bedoeld voor de mondhygiëne gebaseerd op de traditie; dus op het spoelen van de mond met de plantaardige oliën. Dentarom is een natuurlijke fysiologische alternatief voor verschillende moderne mondwaters vol alcohol, tensiden, conserveringsmiddelen en antimicrobiele chemicaliën die door hun sterke nadruk op één of meer onderwerpen, het geheel uit evenwicht brengen en de bijwerkingen kunnen veroorzaken. De werkzame stoffen van DENTAROM hebben invloed vooral op de ontstekingen van het slijmvlies, tandvlees, tandsteen, tong en lippen. Bacteriën en virussen die deze en soortgelijke ontstekingen veroorzaken worden door de gebruikte oliën opgenomen in de emulsie die tijdens het spoelen ontstaat. Uitspugen van de emulsie ontdoet de mond van de ongewenste micro-organismen. Dentarom is volledig gemaakt van de hoogwaardige plantaardige oliën. Belangrijk zijn ook de etherische oliën en vitaminen A en E. Het dagelijks gebruik draagt bij het ontgiften (detoxificeren) van het organisme.

Eigenschappen: Deze olie verzorgt het slijmvlies van de mond, werkt tegen tandplak op de tanden en op de tong en vervolgens ook tegen tandsteen. Het werkt ook als deodorant. 

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: zonnebloem-, olijf-, walnotenolie. Etherische oliën: bv. tea tree, salvia, citroen, munt. Chlorophyl.

Gebruik:
1-2 theelepels in de mond geven, daarna lippen bij elkaar trekken zodat de olie niet uit de mond druppelt. Daarna kunt u de olie grondig door de mond spoelen, een soort "zuigen en bijten", minimaal 10 minuten (langer is niet erg, heeft juist goed invloed op het gezonde tandvlees). Niet doorslikken. Na cca 10-20 minuten kunt u de olie uitspugen en de mond enkele keren goed met de water uitspoelen. Daarna nog de tanden schoonmaken met de Mondolie uit 7 kruiden en de tandenborstel. Deze procedure wordt minimaal 2x dag aangeraden (in de ochtend, net na het wakkerworden, nog voor het ontbijt) maar bij problemen kan het ook vaker. 

Waarschuwing:
Niet geschikt voor kinderen tot 3 jaar!

Opmerking: Vooral bij de ochtend mondspoeling wordt afgeraden om de olie daarna door te slikken. Hij heeft tijdens het spoelen een hoog gehalte van microorganismen in zich opgenomen ook al zijn deze microorganismen dankzij de etherische oliën neit actief. 

INCI:
Helianthus annuus Oil, Juglans regia Seed Oil, Olea europaea Fruit Oil, Melaleuca alternifolia Leaf Oil, Mentha piperin Oil, Citrus limon Fruit Oil, Salvia officinalis Oil, Thymus serpyllum Oil, Eugenia caryophyllus Flower Oil, Tocopheryl acetate, Retinyl palmitate

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast bij de temperatuur tussen 6–10 °C). Het liefst te gebruiken tot de datum vermeld op het flesje.

New comment

* (Required)

This website uses cookies. More info

Login