Sandel doucheolie (1107)

Sandel doucheolie (1107)

Product rating: Not rated yet. Be first!

Your rating:

Met houten-kruiden aroma

€3,39 incl. VAT

€2,80

Availability: Available

Aromatherapeutische doucheolie met een lekkere houten-kruiden, in de warmte loskomende, aroma. Deze doucheolie helpt het lichaam en geest kalmeren en innerlijke rust brengen. Sandel olie is bekend door zijn afrodisiacum effect. Deze product kan antiseptisch en als deodorant werken. Sandel doucheolie is geschikt voor alle huidtypen, vooral voor vettige huid en huid met acne.

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: amandel-, soja-, walnoten- en jojobaolie. Specifieke etherische oliën. Emulgatoren. Vitaminen A, E, F. Lecithine.

Gebruik:
Na het douchen – nadat de huid vochtig gemaakt is – een aantal druppels doucheolie op de huid smeren, zacht in de huid insmeren. Er ontstaat een emulsie. Deze emulsie laten even inwerken en daarna spoelen. Tijdens deze aplicatie ontstaat er geen schuim maar een soort melkemulsie (het komt omdat deze product geen tensiden inhoudt). Het is een hele bespaarzame manier van douchen omdat voor een douchebeurt zijn ongeveer 30 druppels nodig. Grotere dosering is niet nodig, de wasmogelijkheden van de olie zouden daardoor niet versterkt worden.

INCI:
Canola Oil, Juglans regia Seed Oil, Glycine soja Oil, Laureth-4, Lecithin, Amyris balsamifera Bark Oil, Simmondsia chinensis Seed Oil, Triticum vulgare Germ Oil, Butyrospermum parkii Oil, Prunus amygdalus Dulcis Oil, Sesamum indicum Seed Oil, Beta-carotene, Tocopheryl acetat, Retinyl palmitate.

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast, de temperatuur tussen 6–10 °C).Het liefst te gebruiken voor de houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje.

New comment

* (Required)

This website uses cookies. More info

Login