Thyme Bath Oil (1012)

Thyme Bath Oil (1012)

Product rating: Not rated yet. Be first!

Your rating:

Badolie voor vettige huid

€3,06 incl. VAT

€2,53

Availability: Direct leverbaar

Tijm badolie is zeer geschikt voor vettige huid met neiging tot acne, ontstekingen en schimmelachtige huidproblemen. Thijm etherische olie versterkt lichaam en ziel. Het werkt antiseptisch en als deodorant. Deze olie wordt gewardeerd bij verkoudheid. Thijm olie helpt met Mycobacterium tuberculosis, dus bij bacil die tuberculose oproept. 

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: amandel-, soja-, walnoten- en jojobaolie. Specifieke etherische oliën. Emulgatoren. Vitaminen A, E, F. Lecithine.

WAARSCHUWING:
Het is belangrijk om te weten dat ieder mens een andere temperatuur van het water aankan. Houdt altijd rekening met uw actuele gezondheidsstaat. Niet gebruiken in volgende gevaalen, raadpleeg de arts: zwangerschap, borstvoeding, epilepsie en bij kinderen t/m 3 jaar!

Gebruik:
10–20 ml (1–2 lepels) badolie strooien onder stromend water (zo wordt de olie goed met de water gemengd), temperatuur boven 32°C. Watertemperatuur zou aangename gevoelens moeten oproepen maar niet zweten. In dat geval zou de huid de werkzame stoffen in badolie niet opnemen. Tijdens het baden en afkoelen van water is het mogelijk om warm water toe te voegen. Het is handig om het lichaam tijden baden met een washandje of een massage bad borstel te masseren. Geen zeep of andere badtoevoegingen gebruiken, het zou het effect van het baden verlagen. Aangeraden badtijd isi ongeveer 20 minuten maar kan natuurlijk langer worden. Na het baden droogt u het lichaam af zonder te douchen.

TIP:
Bij het gebruik van deze oliën in het kinderbadje is het genoeg om een theelepeltje te gebruiken.

INCI:
Canola Oil, Glycine soja Oil, Thymus vulgaris Flower/Leaf Oil, Juglans regia Seed Oil, Laureth-4, Lecithin, Simmondsia chinensis Seed Oil, Triticum vulgare Germ Oil, Butyrospermum parkii Oil, Prunus amygdalus Dulcis Oil, Sesamum indicum Seed Oil, Beta-Carotene, Helianthus annuus Seed Oil, Tocopheryl acetate, Retinyl palmitate, Linalool, Limonene

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast, de temperatuur tussen 6–10 °C).Het liefst te gebruiken voor de houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje.

New comment

* (Required)

This website uses cookies. More info

Login