Pine Bath Oil (1002)

Pine Bath Oil (1002)

Product rating: 4/5 (1x)

Your rating:

Relaxing Pine Bath Oil

€2,94 incl. VAT

€2,43

Availability: Available

Producer: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

Dennennaalden badolie heeft een lekker en fris aroma. De werkzame stoffen hebben een regenerende effect. Dennennaalden olie zorgt voor het toename van de bloeddoorstroming, kan lymfestroom activeren, kan toxinen uit het lichaam helpen wegvoeren. Deze olie kan helpen bij artritis, reuma, astma, bronchitis, verkoudheid, ademproblemen, bij huidallergie en problematische huid. Het werkt antiseptisch, als deodorant en toniseert. 

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: amandel-, soja-, walnoten- en jojobaolie. Specifieke etherische oliën. Emulgatoren. Vitaminen A, E, F. Lecithine.

WAARSCHUWING:
Het is belangrijk om te weten dat ieder mens een andere temperatuur van het water aankan. Houdt altijd rekening met uw actuele gezondheidsstaat.

Gebruik:
10–20 ml (1–2 lepels) badolie gooien onder het stromend water (zo wordt de olie goed met de water gemengd), temperatuur boven 32°C. Watertemperatuur zou aangename gevoelens moeten oproepen maar niet zweten. In dat geval zou de huid werkzame stoffen in badolie niet opnemen. Tijdens het baden en afkoelen van water is het mogelijk om warm water toe te voegen. Het is handig om het lichaam tijden baden met een washandje of een massage bad borstel te masseren. Geen zeep of andere badtoevoegingen gebruiken, het effect van het baden zou verlagen. Aangeraden badentijd is ongeveer 20 minuten maar kan natuurlijk langer worden. Na het baden droog het lichaam af zonder te douchen.

TIP:
Bij het gebruik van deze oliën in het kinderbadje is het genoeg om een theelepeltje te gebruiken.

INCI:
Canola Oil, Glycine soja Oil, Juglans regia Seed Oil, Laureth-4, Pinus sylvestris Leaf Oil, Picea abies Leaf Oil, Lecithin, Simmondsia chinensis Seed Oil, Triticum vulgare Germ Oil, Butyrospermum parkii Oil, Prunus amygdalus Dulcis Oil, Sesamum indicum Seed Oil, CI 75810, Tocopheryl acetate, Retinyl palmitate, D-Limonene

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast, de temperatuur tussen 6–10 °C).Het liefst te gebruiken voor de houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje.

New comment

* (Required)

This website uses cookies. More info

Login