Amandel-Sint Janskruid (2711)

Amandel-Sint Janskruid (2711)

Product rating: Not rated yet. Be first!

Your rating:

Amandel-Sint Janskruid massage olie

€2,81 incl. VAT

€2,32

Availability: Available

Producer: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

Amandel-Sint Janskruid olie is gemaakt om de huidfunctie te optimaliseren. Amandel-Sint Janskruid olie wordt gebruikt in combinatie met het Saltia product. Saltia helpt bij psoriasis en eczeem. Bij het langdurige gebruik kan de huid droog worden. Om deze uitdroging te reguleren en Saltia te willen blijven gebruiken, wordt Amandel-Sint Janskruid olie aangeraden. 

De bioactieve werkzame stoffen die in de huid komen zorgen voor regeneratie, verzachten haar en optimaliseren haar functies. Na de verzorging blijft de huid elastisch, zacht en heeft geen tendentie tot uitdroging. Deze olie is oorspronkelijk ontwikkelt als aanvullend product voor Saltia crème maar door zijn populariteit en gunstig effect op de huid, wordt het gebruikt als een uitstekende basisolie voor het maken van eigen individuele recepturen voor aromatherapeutische massages. In deze olie kunt u etherische oliën of hun mengsels toevoegen. Zo kunt u een olie creëren voor specifieke huidkwaaltjes. 

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: amandel-, soja-, walnoten-, koolzaad-, tarwekiem- en jojobaolie. Sint Janskruid maceraat. Vitaminen A, E, F. Lecithine.

Gebruik:
Een bepaalde hoeveelheid olie op huid aanbrengen en zacht erin masseren. 

INCI:
Hypericum perforatum Flower Extract, Triticum vulgare Germ Oil, Prunus amygdalus Dulcis Oil, Glycine soja Oil, Canola Oil, Juglans regia Seed Oil, Simmondsia chinensis Seed Oil, Tocopheryl acetat, Lecithin, Retinyl palmitane.

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast, de temperatuur tussen 6–10 °C).Het liefst te gebruiken voor de houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje.

New comment

* (Required)

This website uses cookies. More info

Login