Cosette massage olie (2722)

Cosette massage olie  (2722)

Product rating: Not rated yet. Be first!

Your rating:

Massage olie voor een mooi decolleté

€6,44 incl. VAT

€5,32

Availability: Available

Producer: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

Een heel aangenaam product voor verslapt spierweefsel. Deze speciale massage olie is gemaakt uitsluiten uit plantaardige oliën rijk aan vitaminen en biologisch actieve stoffen. Etherische oliën en extracten van geneeskrachtige planten versterken nog het effect. De werkzame stoffen kunnen in diepere lagen van de huid stromen waardoor ze de bloedsomloop en lymfestroom stimuleren. Geschikt voor een regelmatige massage van borsten, decolleté om de huid te verstevigen. Dankzij zijn samenstelling en een hoog percentage van lecithine kan Cosette massage olie gebruikt worden voor de drogere huid als watervrije crème na het douche of baden.
Cosette is geen wondermiddel die de huid twintig jaar jonger laat eruitzien maar kan wel bij het dagelijkse gebruik in combinatie met lichaamsoefeningen de verslapte spieren helpen.

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: amandel-, karité-, jojoba-, olijf-, macadamia-, teunisbloem- en bernagie olie. Etherische oliën: ylang-ylang, geranium, palm oil rose. Vitaminen A, E, F. Lecithine.

Gebruik:
Op vochtige huid (kan ook net na het douchen) een bepaalde hoeveelheid COSETTE olie aan en insmeren. Dagelijks gebruiken, het best in de avond. Aangeraden duur van massage: ongeveer 5 min.

INCI:
Canola Oil, Glycine soja Oil, Juglans regia Seed Oil, Prunus amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum parkii Oil, Simmondsia chinensis Seed Oil, Lecithin, Macadamia ternifolia Seed Oil, Squalane, Borago officinalis Seed Oil, Oenothera biennis Oil, Cananga odorata Flower Oil, Pelargonium graveolens Flower Oil, Cymbopogon martini Oil, Citrus limon Peel Oil, Lecithin, Tocopheryl acetat, Retinyl palmitate.

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast, de temperatuur tussen 6–10 °C).Het liefst te gebruiken voor de houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje.

New comment

* (Required)

This website uses cookies. More info

Login