Lecitol Walo massage olie (2737)

Lecitol Walo massage olie (2737)

Product rating: Not rated yet. Be first!

Your rating:

Lecithine massage olie die stofwisseling ondersteunt

€3,22 incl. VAT

€2,66

Availability: Available

Producer: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

LECITOL WALO heeft dankzij de compositie van plantaardie en etherische oliën een opvallend therapeutisch karakter. Hij kan namelijk het lymfatisch systeem in zijn werking ondersteunen en de afvoer van de giftige stoffen uit het lichaam. Behalve deze functie zorgt deze olie actief voor de huid. LECITOL WALO is geschikt ook bij opzwellingen en bij jicht.

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: druivenpit-, walnoten-, jojoba-, koolzaad- en saffloerolie. Etherische oliën: jenever-, laurier-, grenene- en wierook olie. Vitaminen A, E, F. Lecithine. 

Gebruik:
Een bepaalde hoeveelheid massage olie aanbrengen en zacht in de huid masseren. Schudden voor gebruik.

Tip van klanten m.b.t. tot alle soorten Lecitol: kunnen als badolie gebruikt worden, als make-up reiniger (een paar druppels op de vochtige huid aanbrengen, zacht insmeren en met wattenpads); na het zonnebaden.

Tip:
Deze product is heel geschikt ook voor de mensen met diabetes. Zijn werking kunnen met voorzichtigheid ook de mensen met allergie uitproberen. De originele samenstelling van de etherische oliën in LECITOL WALO stimuleert de activiteit van de bijnierschors. Juist deze olie helpt in sommige gevallen het gebruik van de corticoïden bij verschillende huidkwaaltjes te vermijden.

INCI:
Canola Oil, Carthamus tinctorius Seed Oil, Juglans regia Seed Oil, Vitis vinifera Seed Oil, Glycine soja Oil, Simmondsia chinensis Seed Oil, Juniperus communis Fruit Oil, Lecithin, Pinus sylvestris Leaf Oil, Tocopheryl acetat, Laurus nobilis Oil, Apium graveolens Seed Oil, Retinyl palmitate, Chlorophyll, Elettaria cardamomum Seed Oil, Boswellia carterii Oil.

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast, de temperatuur tussen 6–10 °C).Het liefst te gebruiken voor de houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje.

New comment

* (Required)

This website uses cookies. More info

Login