Lecitol Neutral Z (2716)

Lecitol Neutral Z (2716)

Product rating: Not rated yet. Be first!

Your rating:

Neutraal lecithine massage olie

€1,98 incl. VAT

€1,64

Availability: Available

Producer: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

LECITOL NEUTRAL Z is de samenstelling van geweldige plantaardige oliën die veel werkzame stoffen hebben. Een hoog gehalte van lecithine biedt ook de mogelijkheid van een individuele samenstelling van eigen massage-, douche- en badolie, zowel olieachtig als "melkachtig".

Eén van de mogelijkheden die LECITOL NEUTRAL Z biedt is een uitstekende neutrale massage olie. Door zelf een etherische olie toe te voegen, creëert u uw eigen massage-, bad- en doucheolie voor de specifieke behoeftes van ieder mens. LECITOL NEUTRAL Z kan i.p.v. een crème voor het hele lichaam gebruikt worden (het is een watervrije product). Voor een normale en droge huid. LECITOL kan bv. na het douchen of baden gebruikt worden.

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: amandel-, jojoba-, avocado-, soja-, karité-, olijf- en rijstkiemolie. Vitaminen A, E, F. Lecithine. Chlorophyl.

Gebruik:
Een bepaalde hoeveelheid Lecitol massage olie aanbrengen en zacht in de huid masseren. Schudden voor gebruik.

Tip van klanten m.b.t. tot alle soorten Lecitol: kunnen als badolie gebruikt worden, als make-up reiniger (een paar druppels op de vochtige huid aanbrengen, zacht insmeren en met wattenpads); na het zonnebaden.

INCI:
Glycine soja Oil, Prunus amygdalus Dulcis Oil, Persea gratissima Oil, Oryza sativa Seed Oil, Olea europaea Fruit Oil, Lecithin, Simmondsia chinensis Seed Oil, Butyrospermum parkii Oil, Tocopheryl acetat, Retinyl palmitate, Chlorophyll.

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast, de temperatuur tussen 6–10 °C).Het liefst te gebruiken voor de houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje.

New comment

* (Required)

This website uses cookies. More info

Login