Kaneel massage olie (2720)

Kaneel massage olie (2720)

Product rating: 5/5 (1x)

Your rating:

Verwarmende, doorbloeding aanmoedigende massage olie, ook voor sporters en bij fysiek werk

€2,84 incl. VAT

€2,35

Availability: Available

Producer: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

Dankzij de inhoud van „warme" oliën zorgt kaneel massage olie voor de bloeddoorstroming en verwarming van het weefsel. Het werkt antiseptisch. In combinatie met massage kan de olie spierspanning en krampen losmaken waardoor de gewrichten beter bewegen en minder pijn kunnen doen. Kaneel massage olie versterkt en regenereert de huid en spieren, verbetert vitaliteit en immuniteit van het organisme. Het is geschikt om te gebruiken voor de spierprestaties en fysiek werk

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën: amandel-, soja-, jojoba-, karité, walnoten- en koolzaadolie. Etherische oliën: rozemarijn, zwarte peper, kaneel. Vitaminen A, E, F. Lecithine.

Gebruik:
Een bepaalde hoeveelheid kaneel massage olie aanbrengen en zacht in de huid masseren.

Waarschuwing:
Niet gebruiken tijdens zwangerschap. Als u aan de epilepsie lijdt, overleg eerst met de arts. Ook het gebruik laat in de avond wordt niet aangeraden. Een massage met kaneel olie zou slaapeloose nacht kunnen veroorzaken.

INCI:
Glycine soja Oil, Canola Oil, Juglans regia Seed Oil, Prunus amygdalus Dulcis Oil, Simmondsia chinensis Seed Oil, Lecithin, Rosmarinus officinalis Leaf Oil, Triticum vulgare Germ Oil, Butyrospermum parkii Oil, Piper nigrum Fruit Oil, Tocopheryl acetat, Cinnamomum zeylanicum Leaf Oil, Retinyl palmitate.

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de olie wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (het beste is: in de koelkast, de temperatuur tussen 6–10 °C).Het liefst te gebruiken voor de houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje.

New comment

* (Required)

This website uses cookies. More info

Login