Calen B balsem (2701)

Calen B balsem (2701)

Product rating: 5/5 (1x)

Your rating:

Goudsbloem balsem

€1,20 incl. VAT

€0,99

Availability: Available

Producer: 1. AROMATERAPEUTICKÁ KH a.s.

CALEN B is een balsem met hoog doorvettend effect. Dankzij goudsbloem heeft hij een antiseptisch en kalmerend karakter. Om zijn goede absorptie en glijdbaarheid is deze balsem geschikt voor massages. CALEN B verzacht en hydrateert de huid. Deze balsem kan gebruikt worden voor de behandeling van de huid met decubitus (doorligwonde, drukwonde). Het kan ook helpen bij verzorging van de tepels tijdens de borstvoeding. Voor het gebruik is het goed om op te warmen op de kamertemperatuur anders is deze balsem hard. 

Inhoudsstoffen:
Plantaardige oliën en vetten: amandel, walnoten, jojoba, teunisbloem, tarwekiem, shea boter, mango boter. Bijenwas. Goudsbloem maceraat. Lecithine. Vitaminen A, E, F, C. Bètacaroteen. Panthenol. 

Gebruik:
Een bepaalde hoeveelheid brengen we aan en maseren zacht in de huid. Het wordt aangeraden om het balsem CALEN B voor het gebruik opwarmen op de kamertemperatuur. 

INCI:
Butyrospermum parkii Butter, Calendula officinalis Seed Oil, Simmondsia chinensis Seed Oil, Mangifera Indica Seed Butter, Lanolin, Prunus amygdalus Dulcis Oil, Triticum vulgare Germ Oil, Juglans regia Seed Oil, Oenothera biennis Oil, Lavandula angustifolia Oil, Tocopheryl acetat, Panthenol, Lecithin, Retinyl palmitate, Beta-carotene.

Bewaren:
De vermelde houdbaarheid van de crème wordt aanzienlijk verlengt door het in een donkere en koele ruimte te bewaren (in de koelkast tussen 6–10 °C).
Gebruiken voor houdbaarheidsdatum vermeld op het potje.

New comment

* (Required)

This website uses cookies. More info

Login