Aromatherapie en zwangerschap

20 items

Producten voor de zwangere vrouwen zijn onderdeel van de unieke cosmeticalijn voor MoederZwangerschap en aromatherapie & Baby.
Deze producten zijn verzorgend en zacht zowel voor de aanstaande moeder als voor de baby.

Neutrale, zachte en verfrissende aroma's creëren een hele fijne sfeer, een draagvlak voor stemmingswisselingen die tijdens zwangerschap voorkomen.

De originele combinatie van de hoogwaardige natuurlijke oliën, zowel plantaardige als etherische, biedt de uitstekende huidverzorging waarvan het ondersteunen van de elasticiteit op de eerste plaats staat en samen loopt met de dagelijkse hygiëne.

De natuur is heel gevend maar houd rekening mee dat niet alle etherische oliën zijn geschikt tijdens zwangerschap en borstvoeding net als sommige drankjes en voedsel. Hierbij etherische oliën die niet geschikt zijn voor de vrouw. Het gaat om de producten die b.v. salvia bevatten en verschillende verwarmende, pittige etherische oliën. Als je niet zeker bent, vraag het altijd jouw arts.  

En vergeet niet: de zwangerschap betekent, ondanks alle toestanden, negen "tovermanden" wanneer de natuur laat zien hoe krachtig die is. Neem ruimte en tijd voor je zelf en geniet van.

Tip: Wis je dat de producten met rozenolie kalmerend werken en stress verminderen? Daarom wordt deze olie gebruikt tijdens zwangerschap en tijdens de bevalling (via inademen, tijdens massage).

 

View:
This website uses cookies. More info

Login