AromaFauna - aromatherapy products for animals

33 items

Hond en aromatherapieGecertificeerde verzorgingsproducten voor dieren op basis van etherische oliën

AromaFauna is een zelfstandig bedrijf dat de nieuwetijdse verzorgingsproducten voor dieren maakt en samenwerkt met Aromatherapie Karel Hadek (AKH) en met AromaFlora. Het bedrijf is ontstaan in 2010.

De ontwerpster van deze producten is de dierenliefhebster, Michaela Svorcova, een "baasje" van drie honden. Ze werkt al lang samen met Karel Hadek en haar specialisatie is de cosmetica ontwikkeling en productie, het geven van cursussen en bedrijfsleiding.

Aromatherapeutische producten voor dieren ontstaan, net zoals alle crèmes, op basis van aanvraag van dierenliefhebbers en eigenaren van trimsalons. Klanten kennen al de Karel Hadek cosmetica voor mensen en zijn daar zeer tevreden mee. Ze gunnen dit product ook aan hun dieren. Zoekt u naar oplossingen voor verschillende problemen die uw dier heeft, zoals huidirritaties, reacties op shampoos, droge huid, wondjes, parasieten en schimmels? Dan heeft AromaFauna verschillende producten daarvoor.

Voor Michaela Svorcova ontstaat een zoektocht naar oplossingen die het lichaam van een dier niet belasten door bijwerkingen. Het is haar gelukt om een aantal aromatherapeutische producten te ontwikkelen die positieve reacties hebben opgeroepen. Daar waar nog geen oplossing voor bestaat, wordt nu nog steeds naar een oplossing gezocht. Dit creëert een nauwe band tussen de cosmetica producent en de klant, in dit geval het baasje van een dier. Net als voor de rest van de Karel Hadek cosmetica geldt, ook hier is de succesvolle werking van een product verbonden aan consequent gebruik.  

Subcategories

View:
This website uses cookies. More info

Login